Vali Özkan; “uyuşturucu illetini toplumumuzdan defedeceğiz”

9 Mart 2015 18:34

“Isparta Uyuşturucu ile Mücadele Yerel Eylem Planı Toplantısı” Vali Vahdettin Özkan’ın başkanlığında yapıldı. Toplantıya sivil toplum kuruluşu temsilcileri; kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile diğer ilgililer katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Vahdettin Özkan, Uyuşturucu ile mücadelenin tüm kamu hizmetlerinin önünde geldiğini vurgulayarak, komisyonda bulunanların, eylem planı çerçevesinde, kendi ailesinden bir bireyin bu işe müptela olup ta çıkış yolu arar gibi çalışması gerektiğinin altını çizerek bütün Bakanlıklar ve tüm sivil toplum kuruluşlarının eylem planına müdahil olması gerektiğini belirtti.

Vali Özkan, bu tehlikeyi bertaraf etmek için çocukları bu illete maruz kalmış ve bununla ilgili büyük mücadele vermiş olan ailelerle ortak çalışarak ailelere destek olunacağını söyleyerek, Uyuşturucu illetinin toplumumuzdan def edilmesi için hazırlanan eylem planının başarıya ulaşacağına inandığını belirtti.

Vali Özkan, ayrıca komisyon tarafından oluşturulacak bir birimin düzenli olarak kamuoyuna bilgi verileceğini de aktardı.

 

Bu haber 616 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...