‘’Yeni Türkiye’nin örnek şehri Isparta için yeniden varım’’

4 Mart 2015 17:17

Bir dönem AK Parti İl Başkanlığı ve Milletvekilliği yapan Haydar Kemal Kurt, yeni dönem için de aday adaylığını açıkladı. Kurt, ‘’Isparta için her köşesini, her sorun ve fırsatlarını bildiğim bu güzel Şehrimize tecrübeli milletvekili sıfatı ile hizmete devam etmek için aday oldum’’ dedi.

2006-2007 yılları arasında AK Parti İl Başkanlığı yapan ve 23. dönem AK Parti milletvekili olan Haydar Kemal Kurt, 25. Dönem için de aday adaylığını açıkladı. Parti salonunu hınca hınç dolduran kalabalığa seslenen Kurt, siyasetin kabiliyet ve istek işi olduğunu vurguladı. Millete hizmetin en güzel yolunun siyaset olduğuna da değinen Kurt, ‘’Siyaset aynı zamanda yönetme sanatıdır. Tabii, seçim demek Demokrasi demektir ve demokraside yarış demektir. Ben de bir baştan bir başa ülkemizin erişilmedik yeri, hizmet getirilmedik noktası bırakmamak için uğraşan, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturu ile tüm vatandaşlarının Türk Milleti ailesinin şerefli bir mensubu olduğu duygusunun emin sularına taşıyan ve bu anlamda Çözüm Süreci ve Yeni bir Anayasa yapılmasını kendi siyasi hedeflerinin başına alan; Adalet ve Kalkınma Partimizin Isparta Milletvekili adaylığı için müracaatımı yaptım’’ dedi.

‘’ÖRNEK ŞEHİR ISPARTA İÇİN YENİDEN VARIM’’

Öte yandan neden aday olduğunu da açıklayan Kurt, ‘’Tarihin kayıtlarına kalın harflerle geçecek bu Yeni Türkiye gayretlerinde bende varım demek için aday oldum. Lider Türkiye’nin örnek şehri Isparta için, dayanışma ruhu içinde ortak akılla hareket eden Isparta için, Üniversiteler şehri Isparta için, Tarım ve Hayvancılıkta ülkemize örneklik eden Isparta için, Kozmetik sanayinin kalbi Isparta için, Doğa, İnanç, Kültür, Eğitim, Sağlık, Spor ve Kongre Turizminin merkezi Isparta için, Duble kara yolları, hızlı tren hatları ve havalimanı ile ulaşım sorunu olmayan ve bölgesinde Lojistik misyona öncülük eden Isparta için, her köşesini, her sorun ve fırsatlarını bildiğim bu güzel Şehrimize tecrübeli milletvekili sıfatı ile hizmete devam etmek için aday oldum’’ şeklinde konuştu. 

Bu haber 744 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...