‘’Ispartalılık bilincini yeniden alevlendireceğim’’

3 Mart 2015 18:59

Parti binasında milletvekili aday adaylığını açıklayan Şenol, ‘’Partimin ideolojik çizgisi olan 6 oktan ayrılmayacağıma, Isparta’yı Isparta yapmak için 7’den 77’ye herkesin sorununa çözüm bulacağıma söz veriyorum’’ dedi.

CHP eski İl Başkanı Vedat Şenol, dün parti binasında milletvekili aday adaylığını açıkladı. Coşkulu bir kalabalığa seslenen Şenol, önemli vaatlerde bulundu. Bundan sonra 17 aday adayıyla birlikte üye bazında çalışmalarımı sürdüreceğini açıklayan Şenol, ‘’Üyelerimizin vereceği karara sonsuz saygılıyım. Ben Vedat Şenol olarak birinci sıra adayıymış gibi seçim sonucuna kadar aktif çalışıp arkadaşlarımın yanında olacağım’’ dedi.

‘’ISPARTALILAR LOBİSİ OLUŞTURACAĞIZ’’

Isparta’nın hizmet almasında mevcut ve iktidar milletvekillerinin yeterli olduğunu düşünmediğini belirten Şenol, şunları söyledi; ‘’Çünkü Isparta’nın bağrından çıkmış hem memleketin sorunlarına hakim hem de örgütüne destek verecek milletvekili çıkmasını arzuluyorum. Isparta’da istihdam sorunu var. Isparta’da hava kirliliği var. OSB gelişmiyor. Teşvikte hak ettiği yerde değil. Isparta’nın demiryolu vardı kaldırdılar, hızlı tren gelecek dediler mevcut olanı da kaybettik. ITKM sorunumuz var. Bu sorun 20 senedir sürüyor. 2 parti arasında gidip geliyor ama o sorun orada duruyor. Bunların çözümünde milletvekillerinin atak olması ve belediyelerle işbirliği yapması gerekir. Ama şuanda ne belediye kımıldanıyor ne de iktidar vekillerinin en ufak hareketlenmesi yok. Ispartalılık bilinci yok. Ispartalılar lobisi oluşması lazım. Vekil olursa bunun için elimden geleni yapacağım.

‘’ISPARTA’DA CUMHURİYET VAKFINI KURACAĞIM’’

Örgütüme verdiğim sözler var. Partimin ideolojik çizgisi olan 6 oktan ayrılmayacağıma söz veriyorum. Gençlerimizin en büyük sorunu yurt ve burs. Uzun süredir gençlerimiz tarikat kucaklarında kaldı. Biz seyrettik bir şey yapamadık. Milletvekili olduğumda bu konuda çok aktif çalışacağım. Isparta’da hep birlikte Cumhuriyet Vakfı’nı kuralım. Üniversite ve lise gençliğinin yetişmesi için bu bizim için bir görev. Bu şekilde gençlere olan borcumuzu ödeyelim.’’

 

Bu haber 602 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...