‘’Her yıl Büyük Isparta Buluşmaları düzenleyeceğiz’’

25 Şubat 2015 16:15

Alper Bayhan’ın kişisel gayretiyle başlayan ancak daha sonra kurumsal hale getirilen İş Dünyası Platformunda hedef büyüdü. Bayhan, ‘’Bu bir ağaç... Yeni dallar veriyor. Toprağa yeni filizler düşüyor. Büyük Isparta Buluşmaları her yıl 1 kez Isparta’da hayata geçireceğiz’’ dedi.

Kişisel gayretiyle kalkınma ve Isparta lobisi hedefiyle iş dünyası platformu hareketi başlatan işadamı Alper Bayhan, Ispartalı olup da şehir dışında yaşayan herkese ulaşmayı planlıyor. Bu amaçla Mayıs-Haziran aylarında çok güçlü organizasyonlar hayata geçireceklerini anlatan Bayhan, ‘’İş Dünyası Platformu yine devam edecek. Buna fabrikası ya da yatırımı olmayan ancak üst düzey yöneticilik yapanlar için de ayrı bir yapı kuracağız. Bu Isparta’ya vizyon transferi sağlar. Kamusal alanda da etkin lobi gücü oluşturur. Her yıl 1 kez burada ‘Büyük Isparta Buluşmaları Projesi’ni de hayata geçireceğiz’’ dedi.

‘’BU BİR AĞAÇ YENİ DALLAR VERİYOR’’

Artık her yıl Büyük Isparta Buluşmaları Projesi’ni hayata geçireceklerini duyuran Bayhan, şöyle devam etti; ‘’Bu bir ağaç... Yeni dallar veriyor. Toprağa yeni filizler düşüyor. Final adımı şu: Büyük Isparta Buluşmaları Her yıl 1 kez Isparta’da hayata geçireceğiz. Türkiye’nin dört bir köşesindeki Isparta doğumlu sanayicileri buluşturacağız. Türkiye çapında o kadar güzel insanlarımız var ki… Birbirimizden haberimizin olmadığı o kadar güçlü yatırımcılarımız var ki… Hepsine de değmeden bu hareket bitmeyecek. Benimle başlamış olabilir. Ancak şu an kurumsal bir yapı. Ve hep devam edecek. Gayemiz şu değil: ‘Diğer kentlerdeki yatırımları kapatın. Gelin Isparta’ya yatırım yapın.’ Böyle bir niyetimiz yok. Sahada öyle çarpıcı vakalar ile karşılaştım ki. Bir Ispartalı olarak gurur duydum. Ama bir başka açıdan da çok üzüldüm. Onları Isparta’ya yatırım yapmaya ikna etmeye çalışıyoruz. Hareketin özü bu… Büyük Isparta Buluşmaları da bu hedefe hizmet edecektir.’’

Bu haber 787 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...