‘’Vaatlerle değil gerçeklerle kongre yapacağız’’

20 Şubat 2015 16:34

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, yarın yapılacak olan İl kongresinin diğer kongrelere benzemeyeceğini açıkladı. Yalçın, ‘’Milletvekillerimizle, milletvekillerimiz aday adaylarımız ve belediye başkanlarımızla MHP’nin 7 Haziran için proje ve programlarını konuşacağız’’ dedi. 

Yarın yapılacak olan İl Kongresi öncesi açıklama yapan MHP İl Başkanı İsa Yalçın, önemli mesajlar verdi. Gerçekleştirilecek olan kongrenin normal bir kongre olmayacağını belirten Yalçın, ‘’Bu kongre Isparta’nın tüm meselelerinin ortaya konulduğu, tartışıldığı bir kongre olacak. O gün o salonda MHP’ye gönül vermiş ülküdaşlarımız ve misafirlerimiz huzurunda 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde MHP iktidarı olursa neler yapacağımızı paylaşacağımız bir kongre olacaktır.  İktidara yürüyüş kongresi olması temennisindeyim. İnşallah böyle olacaktır. Milletvekillerimizle, milletvekillerimiz aday adaylarımız ve belediye başkanlarımızla MHP’nin 7 Haziran için proje ve programlarını konuşacağız. Kongremizin Ispartamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

‘’GERÇEKLERİ KONUŞACAĞIMIZ BİR KONGRE OLACAK’’

Öte yandan il kongresine kamu görevlilerini davet etmediklerinin altını çizen Yalçın, ‘’AK Parti Milletvekili Recep Özel’in dediği gibi onlar gibi içi boş, gerçeklerden çok uzak ve milleti kandıracak vaatlerle bir kongre yapmayacağız. Biz gerçeklerle yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatacak bir kongre olacak. Genel Başkan Yardımcımız katılacak. Divan Başkanlığını kendisi yapacak’’ şeklinde konuştu.

Bu haber 855 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...