‘’Benim için siyaset erdem ve ahlak meselesidir’’

20 Şubat 2015 16:33

AK Parti eski Yalvaç İlçe Başkanı Hidayet Şenol, Isparta’nın daha güzel, daha büyük yatırımlara layık olduğunu belirterek, ‘’Tüm bu yatırımların ve hizmetlerin memleketimize gelmesi için, Isparta’mızın her yönden kalkınması ve gelişmesi için azim ve kararlılıkla çalışmak en büyük amacım’’ dedi.

AK Parti eski Yalvaç İlçe Başkanı Hidayet Şenol, 25. dönem milletvekili aday adaylığını açıkladı. Siyaset ve iş hayatının kendine kazandırdığı tecrübeleri kullanarak Isparta’ya hizmet etmek için milletin hizmetkârlığına talip olduğunu belirten Şenol, ‘’Allah nasip eder, hemşerilerim ve partim teveccüh gösterir milletvekili seçilirsem Sadece doğduğum büyüdüğüm, yaşadığım ilçemin insanlarına değil, tüm Isparta’ya, Türkiye’ye, İslam âlemine hizmet etmekten büyük gurur duyacağım. Isparta’mızın daha güzel ve daha büyük yatırımlara ve hizmetlere layık olduğunun bilincindeyim. Tüm bu yatırımların ve hizmetlerin Isparta’mıza gelmesi için, Isparta’mızın her yönden kalkınması ve gelişmesi için azim ve kararlılıkla çalışmak en büyük amacımdır. Davamız Ak, Sevdamız Ak’tır. Bizim için siyaset, erdem ve ahlâk meselesidir. Baki olan Rabbimiz ve davamızdır’’ dedi.

ŞENOL KİMDİR?

‘’1973 yılında Yalvaç’ta doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Yalvaç’ta, liseyi İstanbul'da bitirdim. Yüksek öğrenimimi ise Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde tamamladım. Askerliğimi Erzincan Hava Alay Komutanlığında kısa dönem olarak yaptıktan sonra ticarete atıldım. Yalvaç'ta ve komşu ilçelerde gıda sektöründe faaliyet gösteriyorum. Evliyim ve 2 kız çocuk babasıyım.’’

Bu haber 737 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...