‘Ortak Bayramlaşma’

29 Ekim 2012 19:00

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği tarafından ilk defa dini bir bayram ortaklaşa düzenlenen ‘Bayramlaşma’ programı ile kutlandı.

Yıllardır gerek Ramazan gerek Kurban Bayramlarında ayrı ayrı bayramlaşma programları düzenleyen sanayi ve esnafların temsilcileri bu defa güzel bir işbirliği örneği ortaya koyarak bayramı birlikte kutladı. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği tarafından düzenlenen ‘Ortak bayram töreni’ Bayramın ikinci günü saat 10.30 ila 12.30 saatleri arasında Barida Hotels’de gerçekleştirildi.

Isparta’nın esnaf ve iş adamlarının yanı sıra, ilimiz milletvekillerinden Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ak Parti Milletvekili Recep Özel, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Ali Haydar Öner ve ilimiz protokolünün de katıldığı tören; Barida Hotels Isparta Gül Balo Salonu’nda sıcak bir atmosferde gerçekleşti.

İki saat süren ortak bayramlaşma programında; Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar ve Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkan Vekili Ahmet Tural, bayramlaşmaya gelen misafirleri kapıda karşılayarak bayramlarını kutladılar.

Başkanlar; Kaçıkoç, Tural ve Adar; “Birlikte bayramlaşma programı yapmaktan büyük mutluluk duyduk. Böylece hem sanayici hem esnaf kesimi bir araya gelme imkanı buldu ve kaynaşma sağlandı. Programımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz” dediler. 

Bu haber 740 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...