‘’Ben gündemi değil, gündem beni takip edecek’’

14 Şubat 2015 10:34

İşadamı Mustafa Ceyhan dün CHP’nin parti binasında milletvekili aday adaylığını açıkladı. İddialı bir çıkış yapan Ceyhan, ‘’En az 100 bin oy alarak Isparta’da birinci parti olacağız. 2 milletvekiline bile razı değilim. Göreceksiniz ben gündemi değil gündem beni takip edecek’’ dedi.

CHP’de ilk aday adaylığı açıklaması işadamı Mustafa Ceyhan’dan geldi. Dün parti binasında basın mensuplarıyla buluşan Ceyhan, önüne iddialı hedefler koydu. En az 100 bin oy alarak Isparta’dan birinci parti olarak çıkacaklarını ileri süren Ceyhan, şunları söyledi; ‘’Memleketimize hizmet ve görev için bir hizmet verilirse bayrağı taşımak için buradayız. Örgütümüzün her türlü tasarrufuna saygılıyız. Örgütümüz bizim için birinci önceliktir. Onların bilgi ve direktifleri doğrultusunda çalışmayı daha önceki siyasi tecrübelerime dayanarak görev sayarım.

‘’ISPARTA’NIN HER YERİNE BAYRAK ASMIŞLIĞIM VARDIR’’

Eğer Allah nasip ederse, sayın örgütümüzün ve Genel merkezimizin müsaadeleri olursa Isparta halkının karşısına milletvekili adayı olarak çıkmak istiyorum. Isparta’nın her mahallesinde, köyünde, her kasabasında emeğim vardır. Tabir yerindeyse bayrak asmışlığım vardır. Siyasete 1985 yılında o günkü şehrimizin büyükleriyle başladım. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile 1991-1993 yıllarındaki İnönü ve Demirel hükümeti zamanda SSK Genel Müdürlüğü’nde ziyaretlerimizde bize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı kendimde de ona karşı olan sempatimden dolayı genel başkan olduktan sonra CHP üyesi oldum. Yerel seçimde de İstanbul’dan bir belediye başkan aday adaylığım oldu. Bir CHP üyesiyim. İlk kez burada üye olmuyorum. Ben CHP İstanbul Eyüp İlçesi üyesiyim.

‘’2015 SEÇİMLERİ TÜRKİYE’DE CUMHURİYETİN OYLAMASI SEÇİMİ OLACAK’’

Ben parti örgütünün disiplinini bilen birisiyim. Saygı ve sevgi sınırları içinde kurallara uyarım. Genel merkezimiz aday adaylığını nasıl takdir ederse ona saygı duymakla birlikte tercihin kayıtlı üyeyle hakim huzurunda önseçimdir. Önseçime girerim mücadelemi yaparım. Kazanırsam sona kadar mücadelemi sürdürürüm. Kaybedersem de kim kazanırsa sandık açıldığı ana kadar mücadeleme devam ederim. Ben şuraya geldim, kazandım, küstüm, oynamıyorum, darıldım bende yoktur. Ben mücadele adamıyım. Mücadele için geldim. Siyasal hayatım boyunca hep doğru ve dürüstlükten yana oldum. Bizim zamanımızda siyaset doğruluk, dürüstlük ve hizmet üzerineydi. Ama ülkemizin geldiği noktada bugün bu seçim farklı bir seçim. 2015 seçimleri Türkiye’de Cumhuriyetin oylaması seçimi olacak. Bu seçim Cumhuriyeti mi seçiyoruz yoksa saltanatı getirmek isteyenlere yol mu vereceğiz seçimi olacaktır. Ben Cumhuriyetin yetiştirdiği bir Cumhuriyet çocuğuyum. Bu seçimde bir taraf olduğumu ilan ediyorum. 2015 seçimlerinde Cumhuriyetten yana tarafım. Isparta’da Cumhuriyeti savunmak için mücadele etmesi gereken bir kardeşiniz olarak göreve talibim. Bu yüzden adayım. Cumhuriyetin kazanması ve Isparta’nın da Cumhuriyetten taraf olması için ben de CHP’den Isparta Milletvekili aday adayıyım.

‘’BEN MÜCADELECİ BİR İNSANIM’’

Neden CHP? Çünkü Türkiye Cumhuriyetinin çimentosu ve Atatürk’ün savunucusu CHP’dir. Hizmet, vazife bunlar yapılır. Ben mücadeleci bir insanım. Ben hiçbir zaman gündemi takip etmem. Gündem beni ve bizi takip edecek. Gündemi Isparta’da biz tayin edeceğiz. Isparta’da hedefim budur. 7 Haziran’da sandıklar açılacak saat 21.00’da anonslar başladığında göreceksiniz birinci parti olacağız ve en az 100 bin oy olacağız. 2 milletvekiline bile razı değilim. Bunu Mustafa Ceyhan olarak söylüyorum. Ben bunu yaptım. Yapan hareketlerle birlikte oldum. Yüzde 78 burada oy aldım. O zaman hep beraber Ispartalılar vardı. Bizim ortak paydamız biz vatanseveriz, biz Cumhuriyet çocuğuyuz. Isparta’da yaşayan herkesin beraber hareket ettiği kardeş hareketiyiz.’’

 

Bu haber 773 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...