‘’Isparta’nın tuttuğunu koparan güçlü bir temsile ihtiyacı var’’

14 Şubat 2015 10:33

AK Parti Milletvekili aday adayı Emin Korkmaz, Milletvekili seçilmesi halinde Isparta’nın heyecanını, enerjisini meclise taşıyarak halkın hislerine ve beklentilerine tercüman olacağını açıkladı.

AK Parti’de ilk aday adaylığı açıklaması Emin Korkmaz’dan geldi. Dün parti binasında basın mensuplarıyla buluşan Korkmaz, hedeflerini açıkladı. 25. dönem milletvekilliğine talip olduğunu belirten Korkmaz, ‘’Bilgi, görgü ve deneyimimimle, hak arama ve haktan ayrılmama idealiyle, Isparta için Ispartalılarla birlikte ülkeme ve ilime en iyi şekilde hizmet etmek istiyorum. Hiç şüphe yok ki siyaset yapmak; aday olmak kadar, daima elini taşın altına koymak, bir davaya gönül vermek ve aynı zamanda büyük bir cesaret işidir’’ dedi.

‘’ISPARTA’NIN SAĞDUYUSUNA İNANIYORUM’’

7 Haziranda yapılacak olan seçimde, Isparta’nın heyecanını, enerjisini meclise taşıyarak, halkın hislerine, beklentilerine tercüman olacak, tuttuğunu koparan güçlü bir temsile ihtiyacı bulunduğunu açıklayan Korkmaz, ‘’ Toplumsal sorunların çözümünün tek gerçek adresi olan TBMM’de Isparta’nın güçlü olması, sesinin gür çıkmasına ihtiyaç vardır. Toplumun tüm kesimlerine hitap edebilecek, onları anlayacak, taleplerini yerine getirecek, rızasını gözetecek, toplumun her kesimiyle yakın ve samimiyete dayalı bir diyalogu gerçekleştirebilecek bir anlayışı öne çıkarmalıyız. Milletvekili seçilirsem; Şehrimize en güzel şekilde hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağım. Isparta’mıza ve bölgemize yeni yatırımların getirilmesi, hizmet üretilmesi ve devam edenlerin takip edilmesi noktasında TBMM’de milletvekillerimizin olması en büyük arzumuzdur. Isparta halkının sağduyusuna inanıyor ve güveniyorum’’ şeklinde konuştu.

 

Bu haber 806 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...