Tombul, MHP adaylığı için görevini bıraktı

12 Şubat 2015 18:36

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nda Özelleştirme Proje Grubu Uzmanı Mehmet Ali Tombul görevinden istifa ederek, 2015 seçimlerinde MHP’den Isparta Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Tombul, “Isparta’yı bir cazibe merkezine dönüştürmeli, istihdam yaratacak yatırımlara öncülük ederek, göçü tersine çevirmeliyiz” dedi.

Isparta, 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerine kilitlenmiş durumda. Milletvekili olmak isteyen kamu görevlilerinin istifa süreci 10 Şubat mesai bitiminde sona erdi. Kamu istifalarına bakıldığında her ne kadar AK Parti sayı olarak fazla görünse de en hareketli parti MHP oldu. MHP Isparta Milletvekilliği için bir istifada Ankara’dan geldi. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nda Özelleştirme Proje Grubu Uzmanı Mehmet Ali Tombul görevinden istifa ederek, 2015 seçimlerinde MHP’den Isparta Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

ISPARTA’YI CAZİBE MERKEZİ YAPMALIYIZ

Aday adaylığı için yaptığı açıklamada Isparta’nın bir cazibe merkezi haline dönüştürülmesi gerektiğini vurgulayan Tombul, “istihdam yaratacak yatırımlara öncülük ederek, göçü tersine çevirmeliyiz. Bu ülke doğru yönetilir, kaynaklarını lüks ve şatafat uğruna israf ettirmezse, kaynaklarının haksız yere transferine izin verilmez, yetimin mazlumun hakkı, birileri tarafından ayakkabı kutularında hortumlanmaz ise; kaynak sorunu kendiliğinden çözülür.Sorunların çözümü Milletimin, Memleketimin huzuru ve mutluluğu için daha iyi hizmet edebilmek amacındayım. Bu çerçevede, 7 Haziran 2015 günü gerçekleştirilecek genel seçimlerde, gözümü açtığımdan beri bir ferdi olmaktan gurur duyduğum, davasını Türk Milletine ve Devletine hizmet olarak belirlemiş ve vatan sevdasını canıyla, kanıyla ispat etmiş şerefli insanların ocağı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den milletvekili aday adayı olmak üzere, 10 Şubat 2015 tarihi itibariyle kamu görevinden ayrılmış bulunuyorum” şeklinde konuştu. 

Bu haber 1042 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...