Eğirdirspor Suat’la Hayat Buldu 1-1

3 Şubat 2015 18:33

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Eğirdirspor kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı ligin namağlup takımı Uşaksportif Gençliksporla 87. Dakikada Suat Ünal’ın attığı şık frikik golü ile  1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmaya iyi başlayan kırmızı beyazlı ekip, ilk dakikalarda İbrahim Kumcu ve Doğan Çift ile bulduğu pozisyonlardan yararlanamayınca, Uşak Sportif takımından Kubilay’ın serbest vuruştan yaptığı ortaya iyi yükselen, Ömercan Aslan maçın 18. Dakikasında takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.  Bu golden sonra rakibi üzerinde oyun üstünlüğünü ele alan Eğirdirspor bulduğu iki pozisyondan daha yararlanmayınca ilk yarı soyunma odasına 1-0 mağlup girmek zorunda kaldı.

İkinci yarıya daha istekli ve arzulu başlayan kırmızı beyazlı ekip taraftarının da desteğini arkasına alarak, üst düzeyde bir mücadele örneği sergiledi. Karşılaşmanın 87. Dakikasında kazanılan serbest vuruşta Suat Ünal’ın yaptığı vuruş kimseye değmeden, rüzgarında etkisiyle kaleye yöneldi ve Eğirdirspor 1-1’lik eşitliği yakaladı. Golün ardından, golün şokunu atlamakta zorlanan Uşak spor savunmasının yaptığı hatayı Eğirdirspor’da Orhan değerlendiremeyince karşılaşma 1-1’lik beraberlikle sona erdi.

Karşılaşma sonunda görüşlerini aldığımız Teknik Direktör Hakan Karaca “ Uşak Sportif Gençlikspor gibi çok paralar harcayan ve ligin namağlup takımları arasında  yer alan ve ligin ilk yarısında deplasmanda elimizden kaçırdığımız takımı burada yenmek istiyorduk ama gerek hava ve saha şartları gerekse’de hakemin bazı kararları yüzünden istediğimiz sonucu alamadık. Futbolcularımızın hırsında ve mücadelelerinden memnunum ve onlarını kutluyorum. İyi mücadele ettik ama 1 puana razı olmak zorunda kaldık. Bu günkü maçta nasıl iyi bir takım olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Uşak maçı artık bizim için geride kaldı. Bu hafta Pazar günü zor bir maç daha bizi bekliyor. Deplasmanda oynayacağımız Muratpaşa Belediyespor maçına en iyi şekilde hazırlanıp 3 puan almak istiyoruz. Antalya’daki Tüm Eğirdirli ve Ispartalı hemşerilerimiz bizi yalnız bırakmasınlar, onları bu önemli maça davet ediyorum” dedi.

Eğirdirspor aldığı bu beraberlikle 17 puanla 9. Sıradaki yerini korurken, Uşak Sportif ise 1 sıra gerileyerek 30 puanla 3. Sırada yer aldı.

İşte Haftanın Diğer Sonuçları

Bodrum Bld Bodrum      2 - 0       Muratpaşa Belediyespor

Bucak Belediyespor       1 - 1       Muğlaspor

Eğirdirspor          1 - 1      Uşak Sportif

İzmirspor            3 - 1      Yeşilova

Konyaaltı Belediyespor 1 - 0      Pamukkalespor

Selvioğluspor    1 - 3       Isparta DSİ

Sarayköyspor    1 - 0      Afjet Afyonspor

HAFTANIN MAÇLARI

08  OCAK PAZAR SAAT: 13.30

Afjet Afyonspor                vs         Pamukkalespor                                                                                                                              

Isparta DSİ            vs         Bucak Bld.Oğuzhan

Muğlaspor         vs                Konyaaltı Belediyespor                                                                                               

Muratpaşa Belediyespor vs        Eğirdirspor                                                                                                         

Sarayköyspor    vs           Bodrum Bld Bodrum                                                                                                    

Uşak Sportif       vs           İzmirspor                                                                                                                          

Yeşilovaspor      vs           Selvioğluspor                   

Bu haber 1043 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...