BAKA Genel Sekreteri Özen, Başkan Günaydın’ı ziyaret etti

30 Ocak 2015 15:50

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Genel Sekreterliği görevine yeni atanan Mehmet Sırrı Özen, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Merkezi Isparta’da bulunan Antalya ve Burdur illerini de kapsayan Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKA) Genel Sekreterlik görevine atanan Mehmet Sırrı Özen, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Genel Sekreter Özen, “Sizlerle tanışmaya, hizmetlerin devamı konusunda sizi bilgilendirmeye geldik. Bu bir bayrak yarışıdır. Kurumlar kalıcıdır, insanlar geçicidir. Belediyemizle de yakından çalışacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, “Yeni genel sekreterimizin bizlere yapmış olduğu ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ederim. Ziyaret insanların anlaşmasına en güzel sebeptir, vesiledir. Olumluluk yaratır. Bu ziyaretler neticesinde de BAKA yönetim kurulu üyesi olarak da bizim daha iyi çalışma ve ilgilenme odağımızı artıracaktır. Bu ziyaretlerinden dolayı da kendilerine tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber 695 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...