AK Parti’de Bayramlaşma Bayramın 1’nci günü

23 Ekim 2012 19:51

Ak Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, bir mesaj yayınlayarak Isparta halkının Kurban Bayramı’nı kutladı.

Uzaktaş ayrıca, partilerinde bayramlaşma programının, bayramın 1.günü parti binasında saat 17:00-18:00 arasında yapılacağını duyurdu.

Uzaktaş’ın mesajı şöyle: “Bayramlar, barış, dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma günleridir. İnsanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan bayramların, sosyal ve kültürel hayatımızda vazgeçilmez bir yeri vardır. Dolayısıyla bayramlar toplumumuzu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından biridir.

Bir milleti millet yapan, bir arada tutan, sadece sevinçte ve kıvançta değil, tasada da birlikte hareket edebilmesidir. Halkımız şunu çok iyi bilsinler ki: Milletimiz  her türlü zorluğu yenecek, her türlü sorunu aşacak güçtedir. Yeter ki birlikteliğini korusun.

Türkiye, birlik ve beraberlik içerisinde ilerleyerek, yarınları en güçlü şekilde kucaklayacaktır. Milletimiz, yeni nesillerin mutlu, huzurlu, refah ve güven içerisinde yaşaması için parlak bir geleceği hep birlikte inşa edecektir.

Bütün halkımızın ayrı ayrı Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Ve bu mübarek günlerin, bütün halkımız, milletimiz ve ülkemiz için hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum”.

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI

Ak Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla da bir mesaj yayınladı. Uzaktaş’ın Cumhuriyet Bayramı mesajı ise şöyle: “Toplum olarak bu yıl Cumhuriyet Bayramımıza çok daha büyük bir anlam katarak kutluyoruz. 89 yıldır şevkle, heyecanla ve büyük bir coşku içinde kutladığımız bu bayram, millet olarak bizim için çok önemli milli bir bayramımızdır.

Daha şehitlerimizin kanları bile kurumadan, buruk bir acı içinde kutlamaya çalıştığımız Cumhuriyet Bayramında millet olarak daha da kararlı, daha da heyecanlı olduğumuz muhakkaktır. Unutulmamalıdır ki biz bu Cumhuriyeti çok zor şartlar altında kurduk ve kazandık. Şimdi Türkiye Cumhuriyeti Devleti; artık genç nüfusuyla, disiplinli ve eğitimli, güçlü askeriyle, ekonomisiyle, çok ama çok daha güçlü bir devlettir. Vatanımızdan bir çakıl taşını bile feda edemeyeceğimizi bu yüce Türk Milleti’ni tanıyan herkes çok net bir şekilde bilir ve bilmek mecburiyetindedir.

Amacımız Atatürk’ün bize emanet ettiği Cumhuriyet’i, milletimizi oluşturan öğeleri daha sağlam olarak birbirine bağlayıp yapıcı temeller üzerine oturtmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün ülkemizin ve Isparta’mızın Cumhuriyet Bayramlarını birlik, beraberlik ve mutluluk içinde geçirmesini temenni ederim”.

Bu haber 760 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...