Davraz Unıfestle Gençler Isparta’da

17 Ocak 2015 12:38

Isparta Valiliğinin ev sahipliğinde Davraz Kayak Merkezi 'nde ilk kez düzenlenecek olan "Davraz Unıfest" üniversite öğrencilerinin ve misafirlerin buluşma noktası olacak. 09 - 11 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan festivale onlarca etkinliğiyle gelenlere unutulmaz 3 gün yaşatacak.

Anadolu Treni 8 yıl aradan sonra konforlu vagonlarıyla Ankara ve İzmir' den gelecek misafirleri taşıyacak ayrıca İstanbul ve birçok ilden gelecek gençler için uçak seferleri, Türkiye' nin diğer illlerinden de "Eğlencesi Bol Gençlik Festivali"ne gelecekler için ise turlar ve otobüs seferleri düzenlenecek.

Davraz Unıfset, birçok  ünlü ismin katılımı ve gençlerin enerjisiyle 3 gün boyunca eğlencenin merkezi olacak. Amerika dâhil birçok yurt dışı konseri düzenlemiş olan Türkiye'nin en iyi DJ'lerinden David Şaboy müthiş performansı ile 9 Ocak' ta gençlerle buluşacak.

10 Şubat Salı günü ise Türkiye Gençlik Ödülleri En İyi Şarkı Kategorisi'nde aday olarak gösterilen Doğukan Manço ve Tuğba Yurt gençlere "Sinirlerinize hakim olun" diyecek ve saat 21:00' de başlayacak konserde gençler müziğe doyacak.

DJ Mesut ÖZTÜRK "Canlanın Sallanın" performansı ve90'lı yılların şarkılarını seslendirecek. Mustafa KARSLIOĞLU' da misafirlere "Çok Canlı Show"u ile 3 gün boyunca kış sporları, Mega Bowling, Snow Basket ve daha pek çok aktivitelere eşlik edecek.

Bu haber 717 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...