IYAŞPARK AVM’de alçı tavan çöktü, 5 kişi yaralandı

15 Ocak 2015 17:50

IYAŞ PARK AVM’de yemek yenilen bölümde bulunan alçı tavan oturanların üzerine düştü. 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

IYAŞ PARK AVM’de dün öğle saatlerinde yemek yenilen ikinci katta alçı tavan çöktü. 5 kişinin yaralanmasına neden olan olay sonrası çok sayıda ambulans, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Yaralılara olay yerine giden 112 Acil servis ekiplerince müdahale edildi. Yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

OLAY ANINI ANLATTI

Öte yandan IYAŞ AVM'de meydana gelen olaya tanık olan bir şahıs o korku dolu anları anlattı. Şahıs, ‘’Tavan parça parça çökmeye başladı. Önce deprem oluyor sandık, kaçışmaya başladık. Ağır malzeme olsa sonuç çok ağır olurdu. En az 100 kişi falan vardı. Hepimiz kaçıştık. Bu olay akşam saatlerinde ya da yarım saat önce meydana gelseydi çok daha kalabalık olurdu. Halen daha olayın şokunu yaşamaktayız’’ dedi. 

IYAŞPARK'TAN AÇIKLAMA

Bu arada IYAŞPARK, yaşanan olayla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada; ‘’Sayın halkımız Alışveriş Merkezimizin fastfood bölümünde alçı tavan çökmesi sonucu bir kaza yaşanmıştır. Şükürler olsun ki kaza neticesinde hiç bir sağlık problemi yaşanmamıştır. Fastfood bölümü geçici bir süreliğine hizmet dışı bırakılmış, diğer bölümlerimizde hizmet verilmeye devam edilmektedir. En kısa sürede gerekli tadilat ve güvenlik önlemleri alınarak hizmet verilmeye devam edilecektir’’ denildi.

 

Bu haber 1188 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...