“Aşevi Kurban bağışlarınızı bekliyor”

22 Ekim 2012 19:09

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından Sorumlu Vali Yardımcısı Kadri Canan, Kurban Bayramında hayırsever vatandaşlardan kurban eti bağışı beklediklerini bildirdi.

Yardıma muhtaç vatandaşlara verilen yemeklerin daha güzel çıkması için vatandaşları Kurban Bayramında kestikleri kurbanların etlerinin bir kısmını Aşevine bağışlamaya davet eden Vali Yardımcısı Kadri Canan; “Bu vesileyle bilindiği gibi ilimizde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde hizmet veren Aşevi ve İşevi var. Ben Ispartalı halkımızı da bizim sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına Aşevine gerekli desteği vermeye davet ediyorum. Vatandaşlarımız bayram süresince 2121068 nolu telefonu arayarak bizzat evlerinden servis aracımız etleri alacaktır” dedi.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi 2012 yılı Kurban Bayramı süresince de Aşevi'ne hayırseverler tarafından bağışlanacak; Gövde, Kemikli et, her türlü Adak, Kurban, Parça et ve diğer yardımlarınız kabul edileceği belirtildi. Hayırseverlerin bu yılda Aşevi'ne canlı olarak getirilen ve önceden bedeli ödenen kurbanlar, kurban sahiplerinin huzurunda veya vekaleti alınıp, dini vecibeler yerine getirilerek kesileceği söylendi. Talep olduğunda kurban veya adak bedeli yetkililerce teslim alınıp kurbanlıkları satın alınmak suretiyle de hizmet veriliyor.

Aşevimiz Arefe günü dahil Bayramın 1., 2., 3., ve 4. Günleri sabah saat 08.00 ila akşam 17.00 saatleri arasında açık bulundurulacaktır” dedi. 

Bu haber 768 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...