‘’Utanıyorum’’

9 Ocak 2015 15:00

150 yıllık tarihi geçmişiyle Isparta’nın en önde gelen ilçelerinden biri olan Şarkikaraağaç, bugün birçok kasabadan bile kötü durumda. Belediye Başkanı İsa Çarkacı, ilçenin bu durumunu göz önünde bulundurarak geçmiş Belediye Başkanlarına sitem etti ve utandığını bildirdi. 

Isparta’nın nüfusu kalabalık 3 ilçesinden biri olan Şarkikaraağaç’ta kış ayları oldukça sıkıntılı geçiyor. Bugüne kadar doğru düzgün ne altyapısı yapılan ne de doğru düzgün yolu olan ilçe çamur deryasına dönmüş durumda. 2014 Mart ayındaki seçimde göreve gelen İsa Çarkacı, daha önce Başkanlık yapanlara sitem etti.

‘’UTANIYORUM’’

Belediye Meclisin de ilçenin çamur deryası durumunu gördükçe içinin parçalandığını anlatan Çarkacı, şunları söyledi; ‘’Bir başkan hiç mi altyapı yapmaz? Hiç mi yol yapmaz? Yapılmamış. Belediyenin gücü ortada. Her şey satılmış borç batağına girmiş. Göreve geldiğimiz günden bu yana tüm gücümüzle çalışıp çabalıyoruz ama bu çöküntüyü bir anda düzeltemiyoruz.100 kmaltyapı yapılmalı. Yoldan hiç bahsetmiyorum. Böyle bir ilçenin Belediye Başkanı olmaktan utanıyorum. Bana nerenin başkanısın derdiklerinde Şarkikaraağaç’ın diyemiyorum.’’

Bu haber 665 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...