3. Platin Elma Ödülleri Davraz’da verilecek

8 Ocak 2015 14:41

Platin Elma Ödülleri’nin 3’üncüsü 10 Ocak Cumartesi günü Davraz Sirene Otel’de gerçekleştirilecek törenle sahiplerini bulacak. Platin Elma ile yeni bir marka yarattıklarını belirten Eğirdir Tarım İlçe Müdürü Uğur Turgut, birçok kategoride ödül verileceğini açıkladı.

3. Platin Elma Ödülleri & Davraz Tarım Forumları, Türkiye’nin tarım zirvesini bir araya getiriyor. Platin Elma Ödülleri bu yıl ilk defa ulusal anlamda ses getirecek bir organizasyonla sahiplerini bulacak. Ödül töreni 10 Ocak Cumartesi günü saat 21.00’da Davraz Kayak Merkezi’nde bulunan Sirene Davraz Otel’de gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili olarak dün toplantı düzenleyen Platin Elma Derneği Kurucu Başkanı, Eğirdir Tarım İlçe Müdürü Uğur Turgut ve Platin Elma Genel Sanat Yönetmeni Görkem Çakın hafta sonu yapılacak Platin Elma Ödülleri & Davraz Agropolis Forum etkinliği hakkında bilgi verdiler.

CANLI YAYINLANACAK

Platin Elma ile bir marka yarattıklarını ifade eden Eğirdir Tarım İlçe Müdürü Uğur Turgut, şu bilgileri verdi: “Türkiye’nin tarımını, Davraz’ın zirvesinde buluşturmaya hazırlanan Platin Elma Ödülleri & Davraz Agropolis Forum etkinliği, Türkiye’nin elma bahçesi Isparta’dan filizlenerek 10 Ocak 2015 günü kamuoyuyla buluşacaktır. Tüm gün DHA’nın canlı yayınıyla gerçekleştirilecek, tarım sektöründen şirketlerin buluşacağı forumlarda ‘Tarım sektöründe yeni eğilimler’ tartışılacak ve aynı günün akşamında forumdan çıkan sonuçlar manifestoya dönüştürülecektir.

3 OTURUMDA FORUM GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Forumlar çeşitli üniversitelerden oluşan bilim adamları ( SDÜ Ziraat Fakültesi Prof. Dr. Bahri Karlı ve Doç. Dr. Deniz Yılmaz, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cengiz Sayın, Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Prof. DR. Kenan Peker ve Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Polat tarafından yönetilecek bir set ortamında kayda alınarak gerçekleştirilecektir. Ziyaretçilerinde izleyebileceği İtalyan sahne biçiminde tasarlanan forum düzeni, forum manifestosunu yaratacak firma temsilcilerinin (şirket ceo’ları genel müdürlükler ve alanında uzman kişiler) belirlenen temaya uygun yönetilecek soruları cevaplandıracak bir tartışma ortamında oluşturulacaktır. Forumlar üç ayrı oturum şeklinde gerçekleşecek ve ilk forum saat 14:00’de başlayacaktır. Çeşitli nedenlerden ötürü forumlara izleyici olarak katılamayanlar ve medya kuruluşları için DHA canlı yayın yapacaktır.

PLATİN ELMA MEŞALESİNİ VALİ ÖZKAN YAKACAK

Forum oturumlarının ardından, ETUDOSD’un katkılarıyla açılış seremonisi gerçekleştirilecektir. Profesyonel kayakçıların Davraz’ın zirvesinden getirecekleri “Platin Elmanın dünyayı aydınlatan ışık olmasını simgeleyen” ateşi Isparta Valisi Sayın Vahdettin Özkan’a teslim edecekler, ardından valimiz Platin Elma meşalesini yakarak, Tarım zirvesini aydınlatması planlanmaktadır. Ayrıca otel fuayesinde konuşlanacak yerel ve ulusal tarım firmalarının açacağı standlar bulunacaktır. Ardından saat 21:00’de 3. Platin Elma ödül töreni gerçekleştirilecektir. 3. Platin Elma Ödülleri & Davraz Agropolis Forum’unun tüm etkinliği bant yayın olarak 16 Ocak 2015 Cuma günü saat 20:00 da TGRT Haber’den yayımlanacaktır” dedi

TÖRENDE DAĞITILACAK ÖDÜL KATEGORİLERİ ŞÖYLE

Ar-Ge ödülü, Mekanizasyon Ödülü, En iyi pazarlama ve organizasyon ödülü, Başarı öyküsü ödülü, Sosyal sorumluluk ödülü, İhracat ödülü, İnovasyon ödülü, Kadın girişimci ödülü, Sürdürülebilir pazarlama ödülü, Başarılı Kamu – Özel Sektör işbirliği ödülü.

 

Bu haber 1053 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...