“Migros Kavşağına alt geçit için çalışmalara başlandı”

22 Ekim 2012 18:57

AKP Isparta Milletvekili Bilgiç Migros Kavşağına alt geçit yapılması için girişimlere başladıklarını belirterek; “Şehrin trafik yoğunluğunun yaşandığı bu kavşağa Alt Geçit şart” dedi.

Yatırım ve proje çalışmalarının bununla sınırla kalmadığını daha bir çok yatırım üzerinde çalışma yaptıklarını ifade eden AKP Milletvekili Bilgiç, Migros kavşağına alt geçidin artık şart konumuna geldiğini söyledi. Milletvekili Bilgiç; “lsparta'nın en yoğun kavşaklarından biri. Bölge Hastaneside buraya yapılacak. Ayrıca, Mesut Şener bey önemli bir yatırıma başlayacak. Bu nedenle Migros Kavşağına alt - geçit yapılması için girişimlere başladık. Girişimlerimiz sonuç verdiği takdirde Isparta’nın önemli bir sorununu çözeceğiz.

Migros Kavşağı Isparta’nın hemen hemen bütün yollarının kesiştiği noktada. Ciddi anlamda rahatlama olacağını düşünüyoruz.' Bilgiç, yeni yatırım ve çalışmaların bunlarla kalmadığını belirterek:"Hem Uluborlu, hem Senirkent'e Devlet Hastanesi yapılacak. Hastanelerimiz için proje çalışmalarına başlandı. Bir çok alanda önemli yatırımlar geliyor. Bütün bunlara rağmen Isparta daha fazlasını hak ediyor” dedi.

 

Bu haber 780 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...