202 Cadde hizmete girdi

22 Ekim 2012 18:56

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce çalışmaları ortaklaşa sürdürülen 202 Cadde asfaltlanarak hizmete sunuldu. 23 Ekim 2012 tarihinde bitirileceği duyurulan cadde pazar günü de çalışılarak tamamlandı.

202 Caddenin standartlara getirilmesi için 500 kamyon stabilize ve 300 kamyon da asfalt malzemesi kullanıldı. Pazar günü olmasına karşın asfaltlama çalışmalarını yürüten Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarını yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, yol kodları içbükey olan caddenin altyapısının yenilendiğini ve caddenin balıksırtı şekline dönüştürüldüğünü söyledi. 202 Cadde’nin keyif veren bir cadde haline dönüştürülerek, bitim tarihinden 3 gün önce çalışmaların tamamlandığını aktaran Başkan Günaydın, “Caddemizde 300 kamyon asfalt harcandı. Pazar günü olmasına rağmen ekiplerimiz geç vakitlere kadar çalışarak yolu tamamladı. Normal şartlarda bir aylık bir çalışmayı kendi ekip, ekipmanlarımızla bir hafta gibi kısa bir sürede tamamlayabiliyoruz. Ekiplerimizi büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Hızlı bir performansla, birinci sınıf kaliteyi yakalıyoruz. Pazar günü olmasına rağmen özveri ile çalışmalarını sürdüren arkadaşlarımıza gayretlerinden ve başarılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Günaydın ayrıca caddede4 metregenişliğinde kaldırımlar yapılacağını ve bu kaldırımın her iki tarafının ağaçlandırılacağını, ortasında da bisiklet ve yürüyüş yollarının yer alacağını kaydetti.

 

Bu haber 749 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...