“Başkan Günaydın’dan ‘yeni yıl’ mesajı

31 Aralık 2014 13:45

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yeni yıl mesajı yayınladı. Başkan Günaydın,  insanların açlıktan ölmediği, insanların zulüm görmediği ve zulüm etmediği bir yılın gerçekleşmesini temenni etti.

Günaydın’ın mesajı şöyle: “Acı, tatlı hatıralarla bir seneyi daha geride bırakıyoruz. Cenab-ı Hak’tan yeni yıl için temennimiz;

İnsanların haksızlıklara uğramadığı, itibarsızlaştırılarak suçsuz yere suçlanmadığı, Müslüman kanının akmadığı, soydaşlarımızın katledilmediği, dünyanın bir tarafında insanlar yemek beğenmezken, diğer tarafında insanların açlıktan ölmediği, insanların zulüm görmediği ve zulüm etmediği bir yılın gerçekleşmesini dilerim.

Sevginin, saygının hakim olduğu, kardeşlik duygularıyla bağlanmış yeni bir yıla merhaba diyebilmek umuyla, Cenab-ı Allah birbirimize olan sevgi, saygı ve muhabbetimizi eksiltmesin. Yeni yılda da siz kıymetli hemşerilerimize layıkıyla hizmet etme şerefini bizlere nasip etsin.

Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli hemşehrilerimin ve tüm dünya insanlığının yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum”.

 

Bu haber 1072 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...