Defterdar Turan emekli oluyor

30 Aralık 2014 18:58

Yaklaşık 3,5 yıldır Isparta Defterdarlığı görevini yürüten Rahmi Turan yarın yaş haddinden emekliye ayrılıyor. Veda ziyaretlerini sürdüren Turan, Isparta’yı çok sevdiğini belirterek, “Görev sürem içinde Isparta halkını hizmetlerimden dolayı memnun edebildiysem kendimi mutlu addederim” dedi.

Isparta Defterdarlığı görevini Mayıs 2011’den bu yana sürdüren Rahmi Turan, 31 Aralık 2014 tarihi itibariyle memurluk hayatını noktalıyor. Yarın itibariyle yaş haddinden emekliye ayrılacak olan Turan, veda ziyaretlerinde bulunuyor. 32 yılı Defterdarlık olmak üzere 42 yıl Maliye Bakanlığı’nda hizmet veren Rahmi Turan veda mesajında şunları söyledi;

 “Ben Isparta’yı çok sevdim. Son derece sakin ve huzurlu bir şehir. 3,5 yıllık görev sürem boyunca etkin ve verimli hizmet üretmeye çalıştım. Her zaman maliye, halk ilişkileri ve kanunların uygulanmasına büyük önem verdim. Görev sürem içinde Isparta halkını hizmetlerimden dolayı memnun edebildiysem kendimi mutlu addederim. Kamu hayatımı Isparta’da noktalıyorum. Isparta’dan güzel dostluk ve anılarla ayrılacağım.”

Bu haber 1244 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...