Gelendost’ta elektrik kesintisi

19 Aralık 2014 15:49

AKEDAŞ’tan yapılan duyuruya göre; Gelendost ilçesinde belirtilen gün ve saatlerde elektrik kesintileri yapılacak.

Duyuruda; “26 Aralık 2014 Cuma günü 08:00 ile 16:00 saatleri arasında Gelendost DM' den DSİ ve Bağıllı-Madenli çıkışlarında yapılacak enerji kesintisinden; Gelendost İlçesi Selçuk Mahallesi, Bağıllı, Madenli, Balcı, Keçili Köyleri ve Elma Kent SHD., Akekizler SHD., Sezbil SHD., Özşimşekler SHD., Tuncer Altan SHD., Elso SHD., Gelso SHD., Bağıllı SHD., Alim Cengiz SHD., Görinan SHD., Mehmet Özdemir Soğuk Hava Depoları ve Madenli Petrol, Dakduklu Taş Ocağı, Hoyran Madencilik, Yıldızlar Petrol, Soil Petrol Ofisi ile bu hattan enerji alan diğer özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

23 Aralık 2014 Salı günü 08:00 ile 16:00 saatleri arasında Eğirdir TM Fider 6 ve Gelendost DM' den Yeşilköy çıkışlarında yapılacak enerji kesintisinden; Gelendost İlçe Merkezi; Selçuk Mahallesi, Yeşilköy, Esinyurt ve Hacılar Köyleri ve  Bölge trafik, Belediye SHD., 3A SHD., Mustan Yurttaş 1 SHD., Mustan Yurttaş 2, Metemar Mermer, Peker SHD., Meyso SHD., Ersoylar SHD., Mevlüt Korkmaz SHD., Hasan Özdemir Soğuk Hava Depoları, Soil Petrol Ofisi ile bu hattan enerji alan diğer özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

24 Aralık 2014 Çarşamba günü 08:00 ile 16:00 saatleri arasında Gelendost DM' den Afşar çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Gelendost İlçesi Toki Konutları, Gelendost içme suyu, Afşar, Köke, Çaltı, Yenice ve Akdağ Köyleri, Oruçlar İnş.,  Afşar Giyim SHD., Umuş SHD., Özafşar Soğuk Hava Depoları ve Afşar Petrol Ofisi ile bu hattan enerji alan diğer özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

27 Aralık 2014 Cumartesi günü 08:00 ile 16:00 saatleri arasında Gelendost DM' den Bağıllı Soğuk hava deposu çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Onurlu SHD., Coşan SHD., Bayındır SHD., Elsa San Soğuk Hava Depoları ile bu hattan enerji alan diğer özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

28 Aralık 2014 Pazar günü 08:00 ile 16:00 saatleri arasında Gelendost DM' den Gelendost ve Yaka çıkışlarında yapılacak enerji kesintisinden; Gelendost İlçesinin tamamı ve Yaka Köyü, Devlet Hastanesi, Jandarma, Geltaş SHD. Veysel Soğuk Hava Depoları ile Petrol ofisleri ile bu hattan enerji alan diğer özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

29 Aralık 2014 Pazartesi günü 08:00 ile 16:00 saatleri arasında Göksöğüt TM' den Gelendost fiderinde yapılacak enerji kesintisinden; Ş.Karaağaç İlçesine bağlı; Göksöğüt Köyü ile bu hattan enerji alan diğer özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.

 

Bu haber 1015 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...