Ak Parti Kadın Kolları Yerli Malı Haftasını öğrencilerle kutladı

18 Aralık 2014 16:34

Ak Parti Isparta Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Tunçbilek ve yönetim kurulu üyeleri 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan tutum, yatırım ve Türk malları haftasını öğrencilerle birlikte kutladı.

AK Parti Kadın Kolları Isparta İl Başkanı Gülsüm Tunçbilek haftanın önemini iyi kavraması gereken ve geleceğin emanetçisi olan öğrencilere yerli malı kullanmanın önemine varmaları için kutlamayı öğrencilerle birlikte yaptı.

Isparta’da Milli Eğitime bağlı bir okulu ziyaret eden Tunçbilek yanında getirmiş olduğu yerli malı ürünleri öğrencilere dağıttı. Öğrencilerle bir süre sohbet eden

Tunçbilek, “Bir milletin millet olabilmesi, millet olarak varlığını devam ettirebilmesi, dinine, diline, tarihine, kültürüne, gelenek ve göreneklerine bağlı kalmakla mümkün olur. Bu gerçeği gören ve bilen milletler, bir milleti ve toplumu yıkabilmek için o milletin önce dinini, dilini, tarihini, kültürünü, gelenek ne göreneklerini özellikle gelecek nesillerin ruhundan söküp atmak, bunların yerine kendi gelenek görenek kültürlerini yerleştirmek için ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Şunu da asla unutmamalıyız ki; inancı zayıf, örf ve adetlerine sırt çevirmiş, milli birlik ve beraberliğini yitirmiş toplumlar mutlaka dağılmışlar.  kuvvetli olanların hâkimiyetlerine girip, varlıklarını ve benliklerini yitirmişlerdir. Türk Mallarının öncelikli kullanılması ve israf etmeden tüketilmesinin öğretilmesinin öğrencilik çağında başladığını belirterek “bu yaştaki çocukların daha bilinçli bir tüketici olarak yetiştirilmesi önem arzetmektedir. Bizde AK Parti Kadın Kolları olarak yönetim kurulu üyelerimizle birlikte bir okulumuzu ziyaret ettik. Öğrencilerimize yerli malı kullanmanın önemi hakkında bilinçlendirmeye çalıştık” dedi.

 

 

Bu haber 899 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...