9 öğrencinin hayatını kaybettiği kaza yerinde incelemelerde bulundular

15 Aralık 2014 16:42

Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat ve İl Genel Meclisi Üyeleri Nail Yaşar Akgül, Fevzi Özdemir, Recai Kiriş, Mehmet Sert ve İrfan Korkmaz, 9 öğrencinin feci şekilde hayatını kaybettiği kaza yerinde incelemelerde bulundu.

 Başkan Bolat açıklamasında ise; "Yalvaç ilçesine bağlı Sağır  Köyü ile Afyonkarahisar Karamık Köyü arasında kalan yolun 2 Eylül 2104 tarihindeki Meclis kararında bu yolun heyelan bölgesi olduğu ve tehlike arz ettiği için acilen karayolları yol ağına alınması gerekçe gösterilmiş ve karar alınmıştı" dedi.

Bu karara istinaden yolda tekrar incelemelerde bulunan İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat ve üyeleri kaza yerinde Afyon İl Genel Meclisi Başkanı, Sağır Muhtarı ve Karamık Köyü Muhtarı ile birlikte toplantı yaptı. Her iki ilin Afyonkarahisar İl genel Meclisinde de konunun  ivedi olarak değerlendirilmesi ve gerekli kararın alınması yönünde temaslarda bulundu.

Daha sonra Başkan ve üyeleri Yalvaç Tokmacık- Yukarıtırtar arası11 kmyolun iyileştirilmesi, Senirkent Uluğbey-Afyonkarahisar Tatarlı arası Isparta Hududunun iyileştirilmesi Uluborlu İleydağı yolunun iyileştirilmesi Senirkent Büyükkabaca çıkışına ve Yassıören çıkışlarına artan hırsızlık olaylarına karşı önlem alınması için mobese kamera sistemi kurulması için yerinde tespit ve incelemelerde bulundular.

Bu haber 816 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...