Yerbilimleri Kulübünden Eğitim Semineri

15 Aralık 2014 16:10

Süleyman Demirel Üniversitesi Yerbilimleri Kulübü tarafından “Delme- Patlatma” konulu bir eğitim semineri düzenlendi.

Mühendislik Fakültesi Aziz Ertunç Amfisi’nde gerçekleştirilen seminerin açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Serhat Bayhan, sektör temsilcileriyle öğrencileri buluşturan seminerin faydalı olacağına duyduğu inancı dile getirdi.

Konuşmasında düzenlenen “Delme- Patlatma” seminerinin Türkiye’deki önemli bir konuyu ele aldığını belirterek başlayan SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Şahin de sektörün her geçen gün büyüdüğünü bununla birlikte iş güvenliği konusunun daha çok önem kazandığını vurguladı. Şahin, sektörlerin gelişimini ülkemizin kalkınması ve ilerlemesi açısından önemli bir nokta olarak gördüğünü de sözlerine ekledi.

Açılış konuşmasının ardından teori ile uygulamayı birleştirerek sinerji oluşturmayı, öğrencilerle- sektör temsilcilerini bir araya getirmeyi amaçlayan seminere geçildi.

Seminerde, Solar Patlatıcı Maddeler Sanayi A.Ş. Maden Mühendisi Pazarlama ve Satış Müdürü Ekrem Elmacı, Pazar ve Satış Müdürü Yardımcısı Savaş Karademir, Yalıkon İnşaat Hizmetleri Maden Mühendisi Patlatma Sorumlusu Celal Onur Üner, Avpaş Patlatma Hizmetleri Patlatma Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Karabulut, Maden Mühendisi Avpaş Patlatma Sorumlusu Ali Rıza Karadal öğrencilerle buluşarak sektör hakkında bilgiler verdi.

 

 

Bu haber 1144 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...