“İmalatçılarımızın taleplerine göre sanayi alanımızı şekillendireceğiz”

15 Aralık 2014 16:05

Antalya Yolu üzerinde Sav Belediyesi sınırları içerisindeki 12 bin m2'lik alan sanayi alanı ilan edildi. Sav Belediyesi, şirketi aracılığıyla altyapı ve üst yapıyı tamamlayıp yatırımcılara satacak.

Sav Belediyesi, Isparta’nın küçük ve orta ölçekli yatırımlar için gerekli olan yer ihtiyacına yönelik önemli bir adım attı. Antalya Yolu üzerinde, eski şehir çöplüğü yanında Sav Belediyesine ait 36 bin m2’lik alanın ilk etapta 12 bin m2’si sanayi alanı olarak ilan edildi. Sav Belediyesi Meclisi'nde yapılan imar değişikliği ile Antalya Yolu üzerindeki sanayi alanına küçük ve orta ölçekli işletmeler açılabilecek.

Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar, Isparta’da küçük ve orta ölçekli sanayi tesisleri için yatırım yapacak yer sıkıntısı yaşandığını söyledi. Bu yer sıkıntısına Sav Belediyesi olarak çözüm bulduklarını kaydeden Avşar, "belediyemiz mücavir sahası içerisindeki alandan şimdilik 12 bin m2'lik alanı sanayi alanı ilan ettik. Hemen parselasyon işlemlerine başlayacağız ve altyapısını tamamlayacağız.

İmalatçılarımızın taleplerine göre sanayi alanımızı şekillendireceğiz" dedi.

Sav Sanayi Alanı'ndaki işyerlerinin Belediye şirketi tarafından yapılacağını belirten Belediye Başkanı Avşar, "şirketimiz aracılığıyla sektörün ihtiyaçlarına göre işyerlerimizi inşa edeceğiz. Daha sonra bu işyerlerini satacağız. Şu anda çok talep var" diye sözlerini tamamladı.

 

 

Bu haber 884 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...