Adına yakışır hale getirilecek

10 Aralık 2014 15:51

Kentin önemli cazibe merkezleri arasında yer alan Atatürk Parkı’nın yenilenmesine karar verildi. Park ya yeniden ihaleye çıkacak ya da Belediye tarafından işletilecek. Ancak her ne amaçla kullanılırsa kullanılsın projesi şimdiden ilgi odağı olmuş durumda.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Atatürk Parkı’nda proje değişikliğine gidileceğini açıkladı. Şehrin en merkezi yerinde bulunan parkın daha önce ihale usulü ile işletmecilere verildiğini kaydeden Günaydın, burayı daha nezih hale getirmek için yeni bir çalışmaya başladıklarını duyurdu. Böyle bir yerin en iyi şekilde kullanılması gerektiğini ifade eden Günaydın, ‘’Burayı yine ihaleyle başka bir işletmeciye vermek istiyoruz. Ancak, bu konuda talipli çıkmazsa Belediye olarak biz işletiriz. Zaten, ihaleyle verdiğimiz her işletmeci parka bir takım zararlar veriyor. Kafasına göre birtakım yerleri kırıyor, birtakım yerlere çeşitli şeyler yapıyor. Oysa biz parkın orjinalliğinin bozulmamasını istiyoruz. Nezih ortam şeklinde kalmasını istiyoruz’’ dedi.

BELEDİYE İŞLETİRSE İÇECEK FİYATLARI MAKUL SEVİYEDE OLACAK

Öte yandan, parkın işletmeci tarafından işletildiğinde burada çay - kahve ücretlerinin yüksek olduğuna dikkat çeken Günaydın, ‘’Eğer, burayı biz işletirsek fiyatlar makul olacak. Vatandaşımız bir bardak çayı 3 liraya, 5 liraya içmeyecek" yeni projemiz hazır’’ diye konuştu.

Bu haber 1115 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...