OBM’de Yönetim Stratejileri ve İletişim Semineri

10 Aralık 2014 15:41

Orman Bölge Müdürlüğü’nde “Bireysel ve Kurumsal Çağdaş Yönetim Stratejileri ve İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi” konulu hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü ve Tarımsal Kalkınma Vakfı tarafından müştereken düzenlenen “Bireysel ve Kurumsal Çağdaş Yönetim Stratejileri ve İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi” konulu hizmet içi eğitim semineri Isparta Orman Bölge Müdürlüğünde başladı.

Eğitim başta Isparta Orman Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci olmak üzere Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri, İşletme Müdür yardımcıları ve İşletme Şeflerinin katılımıyla gerçekleştiriliyor.

Hacettepe Üniversitesinden Prof. Dr. Hikmet Timur ve Van 100. Yıl Üniversitesinden Yard. Doç. Dr. Bedrettin Uluat tarafından verilen eğitimde; Protokol Kuralları, Kurumsal İmaj, Misyon ve Vizyon, İnsan İlişkileri, İletişim ve Empati, Motivasyon, Stres Yönetimi, Problem Çözme ve Liderlik eğitimleri konuları detaylı şekilde katılımcılara aktarılacak.

Eğitimin açılışında konuşan Bölge Müdürü Değirmenci, burada verilen eğitim konularının önemini belirterek, “İdareci konumundaki arkadaşlarımızın idare etmiş oldukları alan içerisindeki köylülerimiz, vatandaşlarımız, işçilerimiz, memurlarımız ile iletişimin en üst seviyeye çıkarılarak, beraber yapılacak olan çalışmalarda başarılı olunması için, eğitime katıla

Bu haber 896 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...