“SDÜ’nün Davraz Otelini bize versinler 5000 öğrenciyi Isparta’ya getirelim”

29 Kasım 2014 13:14

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Murat Gevrek, SDÜ’nün Davraz’da bulunan Uygulama oteline talip olduklarını ve burayı ekonomiye kazandırmaya hazır olduklarını bildirdi. Gevrek, oteli devralmaları halinde Isparta’ya 5000 öğrenci getireceklerini iddia etti.

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Murat Gevrek, mülkiyeti Süleyman Demirel Üniversitesi’nde bulunan Davraz Araştırma ve Uygulama Otel’ine talip olduklarını söyledi. Otel’in maddi bedelini ödemeye hazır olduklarını belirten Gevrek, yıllık 5000 genci Davraz’a getireceklerinin de garantisini verdi. Isparta olarak son yıllarda spor ve sosyal aktivitelerde büyük bir atılım sağladıklarını bildiren Gevrek, “SEYYAH projesi kapsamında ilimize 800+800 öğrenci getirdik. Konaklama gibi bazı sıkıntılarımız oldu. Ancak sağolsun Sayın Rektörümüz bizlere kapılarını açtı ve destek verdi.

“YILDA 1,5 AY İŞLETİLİYOR YAZIK OLMASIN”

Davraz Kayak Merkezi’ndeki hedef yılın her ayı yerli ve yabancı turisti o yaylaya çıkartmak bizde bunun için çok güzel projeler hazırladık. O otelin mülkiyetini bize versinler yılda 5000 öğrenciyi otelimizde ağırlayalım. Davraz’ı tanıtalım. Genel Müdürlüğümüzde bu projemize sıcak bakıyor. SDÜ’ye otelin değerini maddi anlamda vermeye hazırız. İstedikleri yatırımı yapsınlar biz de parayı onlara gönderelim. Orası şu anda yılda 1,5 ay gibi kısa bir süre işletiliyor. Sonuçta devletimizin malıdır. Yine o otel devlete geçecek. Keşke hemen yarın oteli bize verseler. Üniversite yönetiminin biçtiği değeri ödemeye hazırız” dedi.

 

Bu haber 1012 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...