Belediye Öğretmenlerini unutmadı

27 Kasım 2014 13:29

Isparta Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Oğuzata Eğitim ve Kültür Derneği ile ISMEK’te görev yapan öğretmenlere yemek verdi. Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Akif Aslan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe Oğuzata ve ISMEK biriminde görev yapan kurs öğretmenleri katıldı.

Milli Mekteplerin açılışı ve Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün, Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım’ın, 1981 yılından bu yana ülkemizde Öğretmenler Günü olarak kutlandığını söyleyen Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Akif Aslan, “Fikri hür, vicdanı hür ve irfanı hür nesiller yetiştirme görevi sizlerin omuzlarındadır” dedi. Aslan, “Milletimizin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü, medeniyet bakımından kalkınmış olması sorumluluğu da yetiştireceğiniz gençlerimizin ve çocuklarımızın omuzlarında olacaktır. Bu görev bilincinde olduğunuza inancımız tamdır. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. Hepinize saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

Isparta Belediyesi yemekhanesinde gerçekleşen yemekten sonra Belediye Başkan Yardımcısı Akif Aslan, Oğuzata ve ISMEK’te görev yapan öğretmenlere birer teşekkür belgesinin de içerisinde yer aldığı çeşitli hediyeler takdim etti.

Bu haber 967 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...