İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Eğirdir Belediyesi’ne ziyaret

25 Kasım 2014 19:42

24 Kasım Öğretmenler günü münasebeti ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Keş ve Şube Müdürleri Eğirdir Belediye Başkan vekili Hasan Bilal Taran ve Eğirdir Belediyesine eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

 Ziyarette konuşan Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Keş “ Eğirdir Belediye Başkanımı Ömer Şengöl ve Eğirdir Belediyesi çalışanlarına eğitime katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Başkanımızın eğitime verdiği destek bizim daha da elimizi güçlendiriyor, daha şevk ve azimle çalışmamızı sağlıyor” şeklinde konuştu.

Belediye Başkan Vekili Hasan Bilal Taran ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Öncelikle sizin aracılığınızla ilçemizde görev yapan 457 öğretmen arkadaşımın Öğretmenler gününü kutlarım. Müdürümüzün söylemiş olduğu güzel dilekleri sayın başkanıma ileteceğim. Biz Eğirdir Belediyesi olarak eğitim için gerek maddi, gerekse manevi olarak elimizden gelen desteği vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Zaten Başkanımız Ömer Şengöl’ün bundan önceki dönemlerde Eğirdir’e yapılan okullarda da emeği var. Bizim eğitime olan desteğimiz sürecek. Son olarak öğrencilere yönelik Kervansaray düğün salonunda Çanakkale Müzesi sergisini getirerek, Öğrencilerimize Çanakkale ruhunu yaşatmayı hedefliyoruz. Ziyaretiniz bizi son derece mutlu etti, tekrar Öğretmenler gününüzü kutlarım” dedi. 

 

Bu haber 895 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...