“Atanamayan öğretmenlerin mağduriyeti derhal giderilmelidir”

25 Kasım 2014 19:34

Saadet Partisi Kadın Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Emel Büyükleblebi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Emel Büyükleblebi’nin mesajı şöyle: “24 Kasım Öğretmenler günü her zaman hatırlanmayı ve değer verilmeyi hak eden, Saygı değer Öğretmenlerimizin günüdür.

Eğitim Parti veya Siyaset meselesi değil “ÜLKE MESELESİ” dir.

“Türkiye’nin geleceğini gençler, gençliğin geleceğini ise öğretmenler inşa edeceklerdir.

Ancak böylesine önemli bir görevin sorumluluğunu omuzlarında taşıyan öğretmenlerimiz ne yazık ki HAK ETTİKLERİ imkandan yoksundurlar. Öğretmenlerimiz en yüksek çalışma saatlerine sahip ülkeler sıralamasında birinci sırada yer alırken, aldıkları ücret sıralamasında maalesef, en düşük ücret ile son sırada bulunmaktadır.

Eğitim Camiasının bugün karşı karşıya kaldığı en büyük ve önemli sorunlardan biriside atanamayan öğretmenler sorunudur. Ülkemizde çok ciddi bir öğretmen açığı bulunmaktadır. Hem öğrencilerimize hem de öğretmenlerimize yaşatılan bu mağduriyet Hükümetimizin ayıbıdır. Bu mağduriyet derhal giderilmelidir. Çünkü eğitim bir ülkenin en önemli ve öncelikli meselesidir.

Bizde Saadet Partisi Kadın kolları olarak hayatlarını adadıkları ve bu kutsal mesleğin hakkını, gerçekten vermeye çalışan tüm öğretmenlerin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyor, Öğretmenlerimizi saygıyla selamlıyoruz. 

Bu haber 810 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...