Aktif Eğitimciler Fethiye’de

20 Kasım 2014 15:20

Isparta Aktif Eğitimciler Sendikası İl Temsilciliği üyelerinin memnuniyeti için faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.

Isparta’lı Aktif Eğitimciler eğitim çalışmalarının yanında sosyal faaliyetlere ve gezilere devam ediyor. 15 Kasım Cumartesi günü 25 kişilik aktif eğitimsen üyesi Fethiye’de eğitim gezisine katıldı. Üyelerinin memnuniyetini her zaman ön planda tutarak sosyal sendikacılığa önem veren aktif eğitimciler isimlerine yakışır şekilde aktifler.

Isparta’da aktif eğitimciler sendikası üyelerinin her türlü sorunu ile yakından ilgilenirken, acı ve tatlı günlerinde de üyeleriyle birlikte olmaya devam ediyor.

Isparta Aktif Eğitimciler Sendikası İl Temsilcisi Kemal Aydın, Kasım ayı içinde üyeleriyle birlikte ortak akıl toplantıları, tecrübemi paylaşıyorum projesi, halı saha turnuvası, mevzuat eğitim çalışmaları, okul ve aile ziyaretlerinin planlandığı gibi devam edeceğini belirtti.

Kemal Aydın,  Kasım ayının çok önemli olduğunu ifade etti. Kasım ayının Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü barındırması ve sendikamızın kuruluş ayı olması nedeniyle şimdiden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü ve sendikamızın kuruluşunu kutladığını ve hayırlara vesile olmasını temenni etti.

 

 

 

 

Bu haber 838 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...