Eğirdir’de Öğrenciler çamurdan kurtuldu

18 Ekim 2012 17:57

İstasyon ve Altınkum Mahallesi’nde yol düzenleme, kilitli taş parke döşeme işlerini devam ettiren Eğirdir Belediyesi, Altınkum Mahallesi’ndeki Süleyman Demirel İlköğretim Okulu’nu unutmadı. Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral Süleyman Demirel İlköğretim Okulu’nun anayoldan giriş kısmındaki toprak alana kilitli taş parke döşenmesi için bizzat yerinde Fen İşleri Ekibi ve Okul Müdürü Hasan Tiryakioğlu ile birlikte inceleme yaparak işe aynı gün başlanıldı.

Kısa zamanda taş döşeme işinin tamamlanmasından memnun kalan Okul Müdürü Hasan Tiryakioğlu Eğirdir Belediyesi’nin imkânlar ölçüsünde okullara her zaman yardımcı olduğunu, belirterek “Başkanımızın, okulumuza ziyaretleri eksik değildir. Şimdi bu yapılan taş döşeme işiyle çocuklarımızın ayakları çamur olmayacak. Okulumuzun yanından geçen yol da güzel oldu. Taşların döşenmesinden çocuklarımız çok sevindiler. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

İnceleme ve çalışmalar sırasında birlikte olan emekli Albay Necdet Polat da yapılan hizmetleri beğendiğini belirterek Başkan Özmeral’e teşekkür etti.

Yanına yaklaşan çocukları seven Başkan Özmeral, “Okullar hepimizindir. Çocuklarımıza hizmet etmek ve onları sevmek, kadar güzel bir davranış olamaz. İmkânlarımız çoğaldıkça okullarımıza, çocuklarımıza, halkımıza daha çok hizmet vereceğiz. Allah’a şükür, Belediyemiz her geçen gün daha iyiye doğru gidiyor. Biz iş ve işlemlerimizde samimiyiz.” dedi.

Bu haber 1685 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...