Yalvaç’ta çiçekler kışın da açacak

14 Kasım 2014 18:36

Yalvaç Belediyesi mahallelerde bulunan oyun parklarını ve yeşil alanları Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çiçeklendirme çalışmaları yapılarak kışa hazırlık çalışmaları yapıldı.

Yalvaç'ın mevcut park ve bahçelerin bakımlarının belirli aralıkla yapıldığını belirten Belediye http://www.radikal.com.tr/index/belediyeBaşkanı Halil Hilmi Tütüncü, "Yaklaşan kış ayları öncesi vatandaşlarımızın mahallerde rahat nefes alabildikleri, çocuklarımızın oyun oynayabildiği park ve bahçelerimizin bakımlarını aksatmadan devam ettiriyoruz" görüşünü iletti.

Tütüncü, yeşil bir ilçe için çaba gösterdiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Halkımızın sosyal yaşam kalitesini arttırma adına hizmetlerimiz devam edecek.  'Yeşil Yalvaç' hedefini gerçekleştirmek adına ağaçlandırma çalışmalarımıza devam edeceğiz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze ait serada kendi çiçeklerimizi kendimiz üretiyoruz. Bu sayede Belediye Bütçesine katkı sağlıyoruz. Senirkent yolu girişi tarafında orta orta kaldırım düzenleme ve çiçek çeşitleri dikerek ilçemizin girişini güzelleştiriyoruz. Yalvaçlı hemşehrilerimize güç birliği içerisinde yeşil ve yaşanabilir Yalvaç'ı tekrar inşa edeceğiz."

 

Bu haber 871 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...