Hz. Ömer Camii ve Kız Kur’an Kursu açıldı

13 Kasım 2014 14:45

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Ayazmana Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Hz. Ömer Camii’nin açılışına ve aynı yerleşkede yer alacak lojman ve Kız Kur’an Kursu’nun temel atma törenine katıldı. Beraberinde belediye meclisi üyeleriyle birlikte açılış ve temel atma törenine katılan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Cami bahçesinin tanzimi ile temeli atılan Kız Kur’an Kursu’na gerekli yardımın yapılacağını söyledi.

Temel atma ve açılış töreninde konuşan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yapılan hizmetlerin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Cami’nin yapımı ile temeli atılan Kur’an Kursu’na emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür eden Başkan Günaydın, “Burayı yapanlar, yaptıranlar, yardım edenler, bir tuğla koymak için çaba gösterenlerden Allah razı olsun” dedi.

Yapılan Camii ve temeli atılan Kur’an Kursu’nu güzel bir çalışma olarak nitelendiren Başkan Günaydın, “Camimizin bahçe tanzimi ile yeni temeli atılan inşaatımızın bimsbloklarının karşılanması noktasında bize düşen görevimizi yerine getireceğiz” görüşlerinde bulundu.

Konuşmaların, duaların ve kurban kesiminin ardından Hz. Ömer Camii’nin açılışı ve Kız Kur’an Kursu’nun temeli Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Müftü Yardımcısı M. Mahfuz Ata tarafından yapıldı.

Bu haber 1534 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...