“Başkan Günaydın altyapı hizmetlerinin ötesine geçmeli!”

11 Kasım 2014 18:12

SDÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Songül Sallan Gül, belediyelerin, toplumun yüzde 69’unu oluşturan ev hanımlarına yönelik yaptığı en büyük hizmetin spor olduğunu ileri sürdü. Sallan Gül, “Ancak belediyemiz özellikle son 6 aydır altyapı hizmetlerine yöneldi” dedi.

“Yerel Siyasetin Cinsiyeti” başlıklı çalıştaya katılan SDÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Songül Sallan Gül, kadınlar için Isparta Belediyesine önemli bir çağrıda bulundu. Isparta’da belediyecilik anlayışının altyapıdan öteye geçmediğini ileri süren Sallan Gül, “Isparta’da son 6 aydır altyapıya baktığımız zaman ne kadar başarılıyız o da ayrı bir sorun ama belediye altyapıya yöneldi. Ancak belediyemizin daha kapsayıcı olması gerekiyor” dedi.

“BELEDİYELERİN KADINLARA YÖNELİK EN BÜYÜK HİZMETİ SPOR!”

Öte yandan toplumun yüzde 69’unu ev hanımlarının oluşturduğunu bildiren Sallan Gül, “Yapılan çalışmalar şunu gösteriyor; Belediyelerin kadınlara sunduğu en büyük hizmet spor. Kadınlarımıza spor hizmetinin ötesine geçecek, yerel anlamda siyasete daha fazla katacak, hayata daha fazla katacak projelere ihtiyaç var. Bu konuda Belediye Başkanımızın daha duyarlı olmasını ve kadınların projelerle desteklenmesini istiyoruz” diyerek Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a açık çağrıda bulundu.

Bu haber 1050 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...