Etnografya Müzesinde piyano resitali

11 Kasım 2014 18:10

Isparta Belediyesi Sosyal Belediyecilik anlayışı çerçevesinde kültürel etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Özellikle vatandaşların hafta sonlarını değerlendirmesi amacıyla düzenlenen kültürel etkinliklerde bilindiği üzere Cumartesi günü tanınmış hatiplerden Ömer Döngeloğlu ve ilahi sanatçısı Dursun Ali Erzincanlı konuk edilmişti. Pazar günü ise piyanist Güneş Yakartepe hayranları ile buluşturuldu.

Piyanist programa katılmadan önce Isparta Belediyesi tarafından inşa edilen Etnografya Müzesi’ni gezdi. Müzede piyanist kısa bir program yaptı. Piyanosu ile yaptığı kısa sunum müze ile birlikte güzel bir ahenk oluşturdu.

Hemşehrimiz Piyanist Güneş Yakartepe daha sonra programını icra edeceği Kültür Sinemasında yerini aldı. Saat 20.00’de başlayan programa MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz ve çok sayıda Ispartalı katıldı. Salon’da oturacak koltuk kalmayınca bazı izleyiciler programı ayakta izlemek zorunda kaldılar.

1.5 saat süren programda Piyanist Güneş Yakartepe ile birlikte Vokalistlik yapan Burcu Vatansever, önce Isparta Türküleri ile programa açılış yaptılar. Daha sonra Atatürk’ün sevdiği şarkılarla süren program Türkiyem Türküsü ile sona erdi.

Program sonrasında görüşlerini açıklayan vatandaşlar’da Belediye’nin bu gibi etkinliklerinden memnun kaldıklarını dile getirdiler. Özellikle Atarük’ü anma gecesinde düzenlenen bu program için Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ederek sosyal etkinliklerin devam etmesini de temenni ettiler.

 

 

 

Bu haber 971 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...