Çağrı Merkezi için yer bulundu

1 Kasım 2014 13:17

Yaklaşık 750 kişinin istihdam edileceği Çağrı Merkezi yatırımına uzun süredir yer aranıyordu. AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Eğirdir yolu üzerinde bulunan 112 Acil Merkezi’nin arkasındaki boş binaların değerlendirileceğini ve tadilat için kaynak arayışına geçtiklerini duyurdu.

Bir GSM devi yaklaşık 750 kişinin istihdam edileceği bir Çağrı Merkezi yatırımını ilimize getiriyor. Bunun için gerekli olan yer de şu an için bulunmuş durumda. AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, müjdeli haberi kamuoyuyla paylaştı.

112 ACİL MERKEZİNİN ARKASINA KURULACAK

Yer konusunda uzun süren bekleyişin son bulduğunu ve çağrı merkezine en uygun yerin seçildiğini belirten Bilgiç, ‘’Vali Vahdettin Özkan’ın girişimleri ve araştırması ile 112 Acil Merkez binasının arka tarafında bulunan binalar Çağrı Merkezi için uygun bulundu. Özel İdare yetkilileri hemen harekete geçti ve depo olarak kullanılan binaların tadilatı için çalışmalara başladılar. Binaların tadilatı için 1.2 milyon liralık bir ödenek gerektiği raporunun verilmesi üzerine kaynak arayışına geçtik’’ dedi.

MALİYE BAKANI İLE GÖRÜŞTÜ VE OLUMLU SONUÇ ALDI

Kaynak için Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüştüğünü ve olumlu sonuç aldığını ifade eden Bilgiç, ‘’Sağolsun Sayın Bakanımız konuya gerekli duyarlılığı gösterdi ve ödeneğin gönderileceğini söyledi. Maliye Bakanımıza Isparta İl Özel İdaresinin kapatılan belediyelerden dolayı yaşadığı ekonomik sorunları ve acil para ihtiyacını da anlattım ve kendisi yardımcı olacaklarını söyledi’’ diye konuştu.

‘’ISPARTA MERKEZ VE 2 İLÇE BU YATIRIMDAN FAYDALANACAK’’

Öte yandan ilimize gelecek olan Çağrı Merkezi’nin Isparta ve 2 ilçeye istihdam sahası oluşturacağını bildiren Bilgiç, ‘’Zamanla çağrı merkezinin sağladığı istihdam ve ekonomiye sağladığı katma değer artacaktır. Müjdelerimiz inşallah bununla da kalmayacak. Yıl sonuna kadar yeni gelişmeler bekliyoruz’’ şeklinde konuştu.

Bu haber 810 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...