“Seçimi kazanmanın anahtarı kadın ve sandıktır”

16 Ekim 2012 19:57

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, kadının toplum hayatındaki yerinin asla küçümsenemeyeceğini belirterek; “Seçimi kazanmanın anahtarı kadın ve sandıktır. Bu iki unsur birleşince başarı gelir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, ‘Yerel ve genel seçimlere giderken güçlü kadın örgütünün önemi’ konulu sunum yapmak için dün Isparta’ya geldi.

DOKUZCAN PARTİLİ KADINLARA HİTAP ETTİ

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ve beraberindeki heyet dün sabah İl Başkanlığını ziyaret etti. Saat 11.00’de ise basın toplantısı düzenlendi. Genel Başkan Dokuzcan, toplantıda kadının siyasetteki önemini anlattı. Parti binasında düzenlenen toplantıda konuşan Dokuzcan, 7 ayda 7 bölgede çalışma yapacaklarını söyledi.

  DOKUZCAN; “KADININ YAPAMAYACAĞI

İŞ YOKTUR, YETERKİ İSTESİN”

Türkiye’de sosyal koşulların oluşturulması için bazı kısıtlamaların olduğunu söyleyen Dokuzcan, 3 ana başlık adı altında konu oluşturduklarını söyledi. CHP Kadın Kolları Genel Merkezi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Dokuzcan;  “Türkiye genelinde kadın profili çıkaracağız. Yerel ve Genel seçimler başlarken yerelde kadın politikası oluşturmak istiyoruz. Sertleşen ve şiddetten yana olan siyaseti kadın eliyle güzelleştirmek istiyoruz. Aslında siyaset iki kanatlıdır. Birisi erkekler diğeri kadınlar. Birlik ve bütünlüğe ihtiyacımız var bizim görevimiz ülkemizin birlik ve bütünlüğünü koruyacak siyasi bir tarz oluşturmak. Bunu da kadınların yapacağına inanıyoruz. Seçimi kazanmanın tek anahtarı kadın ve sandıktır. Bizde kadınlarımızı sanlıkla buluşturmaya çalışıyoruz” dedi.

10 KİŞİ CHP’YE KATILDI

Programın sonunda partiye yeni katılan isimlere rozetleri takıldı. Hafta içerisinde partiye üye loan 10 isme rozetleri Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ve CHP İl Başkanı Vedat Şenol tarafından takıldı.

 

Bu haber 689 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...