CHP’den Valiliğe ‘Altın Portakal’ eleştirisi

16 Ekim 2012 19:51

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, geçtiğimiz günlerde Isparta’da yapılan Altın Portakal Film Festivali Kortejinde CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın sanatçılara ve şahsına gösterdikleri tutum nedeniyle  mülki idareye tepki gösterdiğini söyledi.   

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, dün parti binasında düzenlenen basın toplantısında konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Başkan Şenol açıklamasında; “Bilindiği gibi komşu ilimiz Antalya’da her yıl Altın Portakal Film Festivali düzenlenmektedir. Bu festivalin bu yıl 49’uncusu yapıldı. Bu festival son üç yıldır da sadece Antalya ilinde değil Isparta ve Burdur illeri de bu festivale dahil edildi. Bu durum bizi son derece mutlu etti. Ancak, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Mustafa Akaydın, geçen hafta ilimizde de gerçekleştirilen festival kortejiyle ilgili sıkıntısını bana anlattı ve şehrin mülki amirlerine iletilmesini istediğini söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Akaydın, ülke çapında gerçekleştirilen böylesine önemli bir festival için geçen hafta Isparta’ya geldiklerini ve burada gerçekleştirilen kortejde hiçbir mülki idare amirinin kendilerini karşıladığını söyledi. Isparta’da mülki amirlerin kayıtsız kalmasını da kendilerini üzdüğünü söyledi” dedi.

 ”SU KONUSUNDA HALK TEDİRGİN”

Son günlerde çeşme suyundaki sıkıntılardan dolayı halkın tedirgin olduğunu belirten CHP İl Başkanı Vedat Şenol, “Halkımız sudaki sorun hakkında tedirgin. Yosundan kaynaklandığı söylenen sorunun araştırılıp tehlikeli olup olmadığını öğrenmek istiyor. Bu konuda da yetkililerden bir açıklama bekliyoruz” yorumunu yaptı.   

 

Bu haber 1203 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...