Kapalı Pazar Yeri’nin Çatı montajına geçiliyor

16 Ekim 2012 19:49

Isparta Belediyesi tarafından projelendirilen, inşaat çalışmalarına 17 Temmuz 2012’de başlanan ve 15 Aralık 2012 tarihinde bitirilmesi planlanan Davraz Mahallesi Kapalı Pazaryeri ve Fuar Alanı’nın zemin betonunun dökülmesi işleminde sona gelindi. Zemin betonunun döküm işinin tamamlanmasının ardından perşembe günü çatı montajına geçilmesi planlanıyor. Çatı montajında kullanılacak olan çelik konstrüksiyonlarda inşaat alanına gelmeye başladı.

8 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan Davraz Mahallesi Kapalı Pazaryeri ve Fuar Alanı maksimum 18, minimum11 metreyüksekliğe sahip. Yine maksimum 75 minimum45 metregenişliğine sahip, Avrupa Birliği müktesebatına uygun, doğal ve elektrikli aydınlatma özelliğine sahip bu alan aynı zamanda fuar, festival ve büyük organizasyonlara da ev sahipliği yapabilecek.

Pazar alanının saha beton çalışmalarını takip eden Fen İşleri Müdürü Hüseyin Altın, çalışmaların Perşembe günü itibariyle tamamlanacağını ve akabinde çatı montajına başlanacağını söyledi. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirten Fen İşleri Müdürü Hüseyin Altın, Davraz Mahallesi Kapalı Pazaryeri ve Fuar Alanı’nı en kısa zamanda bitirmeyi hedeflediklerini ve halkın hizmetine sunacaklarını dile getirdi.

 

Bu haber 859 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...