YÖREX Fuarı’nda Eğirdir standı ilgi odağı oldu

28 Ekim 2014 15:17

YÖREX Fuarı Antalya EXPO Center’de ziyaretçilere açıldı. Eğirdir Belediyesi elma ve elma suyu ikram ettiği Fuarda en çok ziyaret edilen stantlardan biri oldu.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Eğirdir’in sazan dolmasına hayran kaldılar.

Yöresel ürün fuarı, Anadolu’nun zenginliğini Antalya’ya taşıdı. Eğirdir Belediyesi’nde fuarda yerini alarak, ilçenin tanıtımını en iyi şekilde yaptı.

Eğirdir Belediyesi, elma, elma suyu, balık dolması, elma çorbası, elmalı ekmek, elma cipsi, elma reçeli, kerevitle (ıstakoz) ve tanıtıcı broşürlerle fuardaki yerini aldı.  Belediye Başkanı Ömer Şengöl, “Antalya’da düzenlenen YÖREX Fuarı verimli bir şekilde geçti. Belediye olarak Eğirdir’imizi en iyi şekilde temsil ettik. İlçemizin tanıtımını her platformda yapmaya çaba gösteriyoruz. Ulusal ve uluslararası fuarlara katılarak Eğirdir’imizi en iyi şekilde duyurmak ve ilçemize yerli ve yabancı turistlerin gelmesini sağlamak amacıyla fuarlara katılımlarımız devam edecek.” dedi.

Eğirdir Belediyesi tarafından yaklaşık 2 ton elma dağıtılan fuarda, elma suyu, balık dolması ve kerevit ziyaretçiler tarafından büyük beğeni kazandı.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, milletvekilleri, Valiler, Belediye Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları, Ticaret Borsası Başkanları, Ziraat Odası Başkanları, çok sayıda daire müdürleri ve vatandaşların katılımıyla açılan YÖREX Fuarı 5. Kez düzenlendi. Vali Vahdettin Özkan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve beraberindeki heyet ilçemizin de içinde bulunduğu Isparta standında misafirleri ağırladı. 

Eğirdir Belediyesi’nin standını Eski Kaymakamımız Kemer Kaymakamı Halil Serdar Cevheroğlu, Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Eski Tarım Bakanı Lütfullah Kayalar da ziyaret edenler arasında yerini aldılar. Ünlü manken ve ses sanatçısı Aysu Baceoğlu da Eğirdir Belediyesi’nin standını ziyaret ederek Eğirdir Elması’nın tadına bakma imkanı buldu.

 

Bu haber 648 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...