Günaydın’ın bu konuda hassas olduğunu unuttular galiba!

26 Ekim 2014 16:24

İlimizin elektrik dağıtım işini alan AKEDAŞ, önceki gün inanılmaz bir olaya imza attı. Müftülük ilerisindeki kaldırımda elektrik direği dikmek için bir ağacı kesen AKEDAŞ, vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. Vatandaşlar durumu Belediyeye bildirdi ve konunun encümende olduğu öğrenildi.Öte yandan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yeşile olan duyarlılığını her platformda dile getirmiş ve geçmişte yine ağaç kesen bir vatandaşa büyük cezalar yazılmasını sağlamıştı. Şu anda İstanbul’da olduğu öğrenilen Günaydın’ın dönüşte AKEDAŞ’a da rekor ceza yazması bekleniyor.

Isparta Belediyesi ile AKEDAŞ bu kez farklı bir konuda karşı karşıya geldi. Önceki gün Müftülük ilerisinde kaldırıma elektrik diğeri dikmek için bir ağacı kesen yetkililer cadde esnafının tepkisiyle karşılaştı. Vatandaşlar olay yaşanır yaşanmaz belediyeye haber verdi ve ekipler olay yerine gelerek tutanak tuttu.

KONU ENCÜMENDE

Olayın ardından konunun şu anda Belediye Encümeninde olduğu öğrenildi. Encümen üyeleri ceza yazılıp yazılmaması konusunda fikir bildirecekler. Eğer ceza yazılırsa AKEDAŞ bundan sorumlu olacak.

GÜNAYDIN AĞAÇ KONUSUNDA HASSAS

Öte yandan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın, ağaç ve yeşil konusunda ne kadar hassas olduğunu bilmeyen yoktur. Şu anda il dışında olan Günaydın’ın olayı duyunca nasıl bir tepki vereceği merak konusu. Eğer  Günaydın olaya dahil olursa AKEDAŞ’a rekor ceza gelmesi bekleniyor. Bu arada ağaç kesmede cezai işlemin ağacın yaşı ve cinsine göre verildiği de alınan bilgiler arasında.

 

Bu haber 702 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...