600 polisten uyuşturucu baskını

26 Ekim 2014 16:22

İl Emniyet Müdürlüğü’nün diğer illerin katkısı ile dün sabah yaptığı operasyonda çok sayıda eroin ve esrar maddesi ele geçirildi. Operasyonda ayrıca 86 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, il merkezinde ve Gönen İlçesi Gölbaşı Köyünde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik Afyonkarahisar, Antalya, Burdur, Denizli ve İzmir İl Emniyet Müdürlükleri ile Isparta İl Jandarma Komutanlığının da personel, araç, gereç ve narkotik köpekleri desteğiyle dün sabah saat 06.30’da eş zamanlı operasyon düzenledi. 600 personelin katıldığı operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla 86 şüpheli yakalandı, 9 şüpheli de operasyon firarisi olarak aranıyor.

NELER ELE GEÇİRİLDİ?

Şüphelilerinin ikametlerinde yapılan aramada;500 gramesrar maddesi, 100 fişek,23 grameroin maddesi, 41 adet ECSTASY Tablet, 6 paket halinde toplam3.52 gramkokain maddesi, 7 adet kırmızı reçeteye tabi SUBOXONE Tablet, 1 adet ruhsatsız 7,65 tabanca ve 5 fişek, 4 adet ruhsatsız av tüfeği, 4 adet faturasız kurusıkı tabanca ele geçirildi. Firari olan şüpheliler içinse yakalama çalışmaları devam ediyor.

Bu haber 798 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...