IGC’den Genel Başkan Gündoğdu’ya kınama

16 Ekim 2012 19:44

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan,  Memur Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu’nun, hafta sonu ilimizi ziyaretinde yerel basın temsilcisi meslektaşlarımıza yönelik davranışını kınadı.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan açıklamasında; “Memur Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu’nun, hafta sonu ilimizi ziyaretinde yerel basın temsilcisi meslektaşlarımızı rencide ederek, Öğretmenevi salonundan çıkartmak istemesini basın mensupları olarak kınıyoruz.

Geçtiğimiz hafta Pazar günü Memur Sen Genel Başkanı Ahmet GÜNDOĞDU’nun, Isparta’ya gelecek olmasından dolayı il temsilciliği tarafından basın mensupları davet edilmişti. Mesai kavramı gözetmeden çalışan meslektaşlarımız da toplantı yeri olan Öğretmenevinde ki genel kurula katıldı.

Yerel basın temsilcileriyle görüşmeyeceğini belirten Ahmet Gündoğdu, Genel Başkan sıfatına yakışmayacak şekilde meslektaşlarımızı salondan çıkarmak istedi. Halkın haber alma özgürlüğünü de kısıtlamış olan Genel Başkanı kınıyor ve kaba davrandığı basın mensuplarından da özür dilemesini bekliyoruz” dedi. 

Bu haber 870 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...