Kamyonet devrildi: 4 ölü 11 yaralı

16 Ekim 2014 17:49

Eğirdir İlçesi’ndeki Akpınar Köyü sınırları içerisinde hizmet veren Doğal Taş Maden Ocağı’nda çalışan işçileri taşıyan kamyonet devrildi. Kaza sonucunda işçiler Dursun Ozan, Mehmet Özalp, Ziya Yılmaz ve Musa Olgun hayatını kaybetti. 11 işçi de yaralandı.

Eğirdir’de Doğal Taş Maden Ocağı’nda çalışan işçileri taşıyan kamyonet devrildi: 4 işçi hayatını kaybederken, 11 işçi de yaralandı. Kaza, Eğirdir’e bağlı Akpınar Köyü sınırları içerisinde meydana geldi. Dün saat 14.00 sularında maden emekçilerini yemek dönüşünde ocağa götüren kamyonet şantiye içerisine girdiği an devrildi. Kazada emekçi Dursun Ozan, Mehmet Özalp, Ziya Yılmaz ve Musa Olgun yaşamını kaybetti. 11 işçi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık Ekipleri sevk edildi.

Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, trafik kazasının Doğal Taş Maden Ocağı şantiye içerisinde meydana geldiğini söyledi. Dr. Yılmaz, ilk etapta kazanın Mermer Ocağı göçüğü olarak algılandığını; ancak sonradan konunun aydınlığa kavuştuğunu söyledi. Kaymakam Dr. Yılmaz, “kaza göçük değil. Trafik kazası. Araç şantiye içerisinde devrildi. 4 işçimiz hayatını kaybetti. 11 işçimiz de yaralandı” dedi.

 

Bu haber 702 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...