Gökhan Keser Isparta’da Müzikseverlerle buluşacak

15 Ekim 2014 18:43

Türk pop müziğinin en genç ve başarılı isimlerinden Gökhan Keser, en sevilen şarkılarıyla Türkiye’nin dört bir yanını adım adım gezerek müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor. Ünlü Sanatçı Gökhan Keser, 16 Ekim’de Isparta Barida Discorium’da sevenleriyle buluşacak.

Geçtiğimiz ay İzmir, Ankara, İstanbul, Samsun, Adana, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da gerçekleştirdiği mini konserleri ve imza günleriyle her yaştan yüzbinlerce hayranına ulaşan Gökhan Keser, Ekim ayında da yoğun konser maratonuna devam edecek. Genç şarkıcı, University Welcome Party 2014 turnesi kapsamında Ekim ayında 10 farklı şehirde müzikseverlerle buluşacak. PowerTürk ve Bora Jet sponsorluğunda 10 Ekim’de Antalya’da başlayan ve 31 Ekim’de Kıbrıs’ta sona erecek olan konserlerde üniversitelilerle bir araya gelecek olan Gökhan Keser, en sevilen şarkılarını bu kez onlar için seslendirecek.

Genç sanatçı turne kapsamında 16 Ekim’de Ispartalı hayranlarıyla bir araya geliyor. Barida Discorium sahnesinde müzikseverlerle buluşacak olan Gökhan Keser’in Ekim ayı boyunca sürecek 2014 University Welcome Party konserlerinin tam takvimi ise şöyle;

15 Ekim – İstanbul Masquerade

16 Ekim – Isparta Barida Discorium

17 Ekim – Eskişehir Marque

18 Ekim – Uşak Kaplan Hotel

22 Ekim – Edirne Fly

24 Ekim – İzmir Napoleon

25 Ekim – Manisa Çakra

31 Ekim – Magosa Kybele

Bu haber 759 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...