Otel 5 ayda tamamlanacak sonra kiraya verilecek

13 Ekim 2014 16:45

Otel Isparta’nın işletme hakkını alan IYAŞ, 5 milyon TL’lik yatırımla oteli ticaret merkezi+otel konseptine sokacak. Otel içinde bulunan ticari alanlar ile otel de tanınmış şehir otel zincirlerine kiralanacak.

Uzun süredir atıl vaziyette duran otel Isparta’da tadilat çalışmaları başladı. Otelin işletme hakkını alan IYAŞ, yaklaşık olarak 5 milyon TL’lik yatırımla oteli eski konseptine sokacak. IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, Büyük Isparta Oteli'nin atıl kalmasına gönüllerinin razı olmadığını söyledi. Isparta'ya hak ettiği hizmet kalitesini sunmak istediklerini belirten Şenol, ‘’Sayın Belediye Başkanımız Büyük Isparta Oteli'ni kiralamak için elinden geleni yapıyor. Birçok kez ihaleye çıkardı. Yatırımcılar için cazibe oluştursun diye ticaret merkezi+otel konseptini geliştirdi. Ancak bu ihalelere katılan olmayınca sayın başkanımız üzülüyordu. Şehir üzülüyordu, çevre esnafı üzülüyordu. Bu duruma gönlümüz razı olmadı. Taşın altına elimizi koyduk. Allah'ın izniyle Büyük Isparta Oteli'ne yakışır bir projeyi hayata geçireceğiz’’ dedi.

‘’5 AYDA TAMAMLANACAK’’

Öte yandan Şenol, otelin bodrum+zemin+1. katının ticaret merkezi, üst bölümün ise otel olarak değerlendirileceğini bildirdi. Isparta'ya tanınmış bir şehir oteli markasını kazandırmayı amaçladıklarını anlatan Şenol, ticaret merkezindeki mağazalara da uluslararası markaları getireceklerini söyledi. Şenol, 5 milyon TL'lik yatırımı 5 ayda tamamlayacaklarının sözünü verdi.

 

 

Bu haber 711 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...